Çerkezköy Bakış - Pandemi sürecinde İstanbul’da yapılan ilk yarı maraton olan İstanbul Yarı Maratonu, geçtiğimiz 20 Eylül Pazar günü yapıldı. Kovid-19 salgını ile mücadele kapsamında alınan tedbirler gereği maske, sosyal mesafe kurallarına uyularak yapılan yarı maratona Çerkezköy Koşu Grubu da katıldı.

Çerkezköy Koşu grubundaki sporcular Fatih Kocaman, Zekeriya Çamyar, İbrahim Şen, Halit Bozkaya, Haluk Sayraç, Muhsin Aktağ, İlker Tüfekçi, Hüseyin Oğuz Akyüz ve Tacettin Göktaş ile Çerkezköy Koşu Grubuna yeni katılan Muhittin Yassı ve Nagehan Atik, 21 km olan İstanbul Yarı Maratonu’nu 3 haftalık bir antrenman ile sağlıklı bir şekilde tamamladı.

“HEDEFİMİZ DERECEYE GİRMEK”

Çerkezköy Koşu grubunda yer alıp İstanbul Yarı Maratonuna katılan tüm koşu severlerin yarışı sağlıklı bir şekilde tamamladıklarını ifade eden Çerkezköy Koşu Grubu Kaptanı Fatih Kocaman, “Çerkezköy Koşu Grubu olarak İstanbul Yarı Maratonu sonrasında antremanlarımızı aksatmadan devam ettirmekteyiz. Hedefimiz 8 Kasım 2020’de gerçekleşecek olan İstanbul Maratonunda dereceye girmek” dedi.

ÇERKEZKÖYLÜLERİ DAVET ETTİ

İstanbul Yarı Maratonu sonrasında hedeflerinin Kasım ayında gerçekleşecek olan İstanbul Maratonuna katılmak ve derece almak olduğunu söyleyen Kocaman, “Her Salı ve Perşembe akşamı saat 19:00’da Cumartesi sabahı ise 07:00’de Kartaltepe Mesire Alanında antremanlara hız kesmeden devam etmekteyiz. Sağlık için ve spor yapmak için koşmayı seven tüm Çerkezköylüleri spor yapmaya ve antrenmanlarımıza davet ediyoruz. Antrenmanlara katılmak isteyenler sosyal medya Facebook ve İnstagram Çerkezköy koşu grubu veya Fatih Kocaman ile iletişime geçebilirler” dedi. 

Editör: TE Bilisim