Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı sezonun son hafta karşılaşmasında Kapaklı Kartalspor U-15 Futbol Takımı ile karşı karşıya gelecek. Kapaklı Sahası’nda yarın oynanacak karşılaşma saat 12.00’da başlayacak.

Çerkezköy Bakış -
U-15 Ligi B Grubu’nda mücadele veren Çerkezköyspor ile Kapaklı Kartalspor ligin son haftasında karşı karşıya gelecek.
MAÇ SAAT 12.00’DA BAŞLAYACAK
Kapaklı Kartalspor U-15 Futbol Takımı ile Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı bugün Kapaklı Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Karşılaşma saat 12.00’da başlayacak. Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı haftaya 14 puanla yedinci sırada girerken, Kapaklı Kartalspor U-15 Futbol Takımı ise 13 puanla sekizinci sırada girdi.



ÇERKEZKÖYSPOR İLK DEVRE 10 PUAN TOPLADI
Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı ilk devreyi 10 puanla 5.sırada tamamladı. Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı ikinci devrenin ilk haftasını maç yapmanda bay olarak tamamlandı. Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı 11.hafta karşılaşmasında Çorlu Aslanspor U-15 Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Veliköy Sahası’nda oynanan karşılaşmada Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı istediği bir oyun sergileyemedi. Çorlu Aslanspor U-15 Futbol Takımı karşılaşmadan 4-0 üstünlükle ayrıldı.
YILDIZ GENÇLİK’İ FARKLI GEÇTİ
Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı 12.hafta karşılaşmasında Yıldız Gençlikspor U-15 Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Çorlu Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda oynanan karşılaşmada Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı etkili bir oyun sergiledi. İlk dakikalardan itibaren oyun kontrolünü eline almayı başaran Çerkezköy U-15 Futbol Takımı etkili oyununun karşılığının sonucunu 4-1 üstünlükle alarak haftayı kayıpsız kapattı. Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı bir sonraki hafta karşılaşmasında Sitespor U-15 Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Veliköy Stadı’nda oynanan karşılaşmanın ilk devresinde gol sesi çıkmadı. İkinci devrede gol için yüklenen Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı son vuruşlarda istediğini elde edemeyince sonuca gidemedi. İkinci devre kalesinde iki gol gören Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı, sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.



SARAY’A DEPLASMANDA YENİLDİ
Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı 14.hafta maçında Saray Belediyespor U-15 Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Saray Sahası’nda oynanan karşılaşma büyük bir çekişmeye sahne oldu. Her iki ekip de karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak için büyük bir mücadele sergiledi. Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı sahadan 3-2 mağlup ayrıldı. Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı 15.hafta maçında Kapaklıspor U-15 Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi.
GEÇTİĞİMİZ HAFTAYI MAĞLUP KAPATTI
Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı 16.hafta maçında Ergene Velimeşespor U-15 Futbol Takımı ile deplasmanda karşılaştı. Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı rakibi karşısında istediği mücadeleyi sergileyemedi. Maç Ergene Velimeşespor U-15 Futbol Takımı’nın 3-1’lik üstünlüğü ile sona erdi. Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı geçtiğimiz hafta oynanan karşılaşmada Çorlu Fenerspor U-15 Futbol Takımı’nı konuk etti. Veliköy Sahası’nda oynanan karşılaşma oldukça büyük bir çekişmeye sahne oldu. Çorlu Fenerspor U-15 Futbol Takımı karşılaşmadan 2-1 üstünlükle ayrıldı.
KAPAKLI KARTAL ASLANSPOR’A FARKLI MAĞLUP OLDU
Kapaklı Kartalspor U-15 Futbol Takımı ilk devreyi 6 puanla 8.sırada tamamladı. İlk devrede 2 galibiyet elde eden Kapaklı Kartalspor U-15 Futbol Takımı 7 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı. Kapaklı Kartalspor U-15 Futbol Takımı ikinci devrenin ilk hafta maçında Çorlu Aslanspor U-15 Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda oynanan karşılaşmadan Kapaklı Kartalspor U-15 Futbol Takımı istediği mücadeleyi sergileyemedi. Kapaklı Kartalspor U-15 Futbol Takımı, karşılaşmadan 11-1’lik mağlubiyetle ayrıldı.
İSTEDİĞİ SONUÇLARI ALAMADI
Kapaklı Kartalspor U-15 Futbol Takımı 11.hafta karşılaşmasında Yıldız Gençlikspor U-15 Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Kapaklı Sahası’nda oynanan karşılaşma büyük bir mücadeleye sahne oldu. Her iki ekip de karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak için büyük bir mücadele örneği sergiledi. Kapaklı Kartalspor U-15 Futbol Takımı karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrılarak haftayı puansız kapattı. Kapaklı Kartalspor U-15 Futbol Takımı bir sonraki hafta karşılaşmasında Sitespor U-15 Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Kapaklı Sahası’nda oynanan karşılaşmada Kapaklı Kartalspor U-15 Futbol Takımı istediği mücadeleyi sergileyemedi. Sitespor U-15 Futbol Takımı sahadan 7-1 üstünlükle ayrıldı. 



GOL DÜELLOSU
Kapaklı Kartalspor U-15 Futbol Takımı 14.hafta karşılaşmasında Saray Belediyespor U-15 Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Kapaklı Sahası’nda oynanan karşılaşmada her iki ekip de etkili bir mücadele sergiledi. Karşılaşmanın ilk devresindeki etkili oyun ikinci devrede de sürdürdü. Maç karşılıklı atılan gollerle 3-3 sona erdi. Kapaklı Kartalspor U-15 Futbol Takımı bir sonraki hafta karşılaşmasında Kapaklıspor U-15 Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. 7 golün çıktığı karşılaşmadan Kapaklı Kartalspor U-15 Futbol Takımı 4-3 üstünlükle ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırdı.
GEÇTİĞİMİZ HAFTAYI BAY GEÇTİ
Kapaklı Kartalspor U-15 Futbol Takımı 15.hafta karşılaşmasında Ergene Velimeşespor U-15 Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Kapaklı Sahası’nda oynanan karşılaşmada Kapaklı Kartalspor U-15 Futbol Takımı etkili bir oyun sergiledi. Kapaklı Kartalspor U-15 Futbol Takımı sahadan 4-2’lik üstünlükle ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırdı. Kapaklı Kartalspor U-15 Futbol Takımı 16.hafta karşılaşmasında Çorlu Fenerspor U-15 Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Çorlu Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda oynanan karşılaşma büyük bir mücadeleye sahne oldu. Her iki ekip de karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak için büyük bir mücadele örneği sergiledi. Kapaklı Kartalspor U-15 Futbol Takımı sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. Kapaklı Kartalspor U-15 Futbol Takımı geçtiğimiz haftayı maç yapmadan bay olarak tamamladı.
Editör: TE Bilisim