Süper Amatör Lig’in 18.hafta maçında Çerkezköyspor, deplasmanda Sitespor ile karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen karşılaşmadan Çerkezköyspor üstünlükle ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırdı.


Çerkezköy Bakış -
Çerkezköyspor deplasmanda Sitespor’u mağlup ederek haftayı kayıpsız geçti.

KARŞILIKLI ATAKLAR

Maç önceki gün Kapaklı Sahası’nda oynandı. Saat 13.00’da başlayan karşılaşmayı M.Ali Özer yönetirken yardımcılıklarını Murat Topuz ile Gökhan Üçüncü yardımcı hakem olarak görev aldı. Karşılaşmanın ilk dakikalarında her iki ekibin de geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmadı.

ÇERKEZKÖYSPOR ÖNE GEÇTİ

İlerleyen dakikalara doğru Çerkezköyspor bulduğu golle öne geçti. Golün ardından Çerkezköyspor ikinci gol mücadelesi verirken Sitespor ise beraberlik mücadelesi verdi. Maçın 37.dakikasında Sitespor’da Onur Atik kırmızı kart görünce takımını 10 kişi bıraktı. İlk devrenin kalan dakikalarından başka gol sesi çıkmayınca ilk devre Çerkezköyspor’un tek gollü üstünlüğü ile sona erdi.



FARK İKİYE ÇIKTI

Karşılaşmanın ikinci devresinde Sitespor beraberlik için pozisyona girse de son vuruşlarda istediklerini elde edemedi. Çerkezköyspor son bölümlere doğru bir gol daha bularak aradaki skor farkını ikiye çıkardı. Maçta son bölümlere Çerkezköyspor’un iki farklı üstünlüğü ile girildi.

ÜÇ PUAN ÇERKEZKÖYSPOR’UN

Ev sahibi ekip Sitespor maçın 89.dakikasında Mert Üstüntanır ile sonuca giderek farkı bire indirdi. Müsabakanın kalan dakikalarından başka gol sesi çıkmayınca Çerkezköyspor sahadan 2-1 üstünlükle ayrıldı.
Editör: TE Bilisim