Çerkezköy Bakış- Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret eden Çerkezköy Motosiklet İhtisas Spor Kulübü Başkanı Mehmet Okuyan, “24 - 25 Mart tarihlerinde Muğla Fethiye’de yapılacak olan Türkiye Enduro Şampiyonası 1. Ayak yarışında Gökhan Güzelay ve Soner Metin ile birlikte Çerkezköy’ümüzü temsil edeceğiz” dedi.
2017’Yİ 3 KUPA VE 1 MADALYA İLE TAMAMLADIK
2017 yılını 3 kupa ve bir 3’üncülük madalyası ile tamamladıklarını kaydeden Mehmet Okuyan, “17 – 18 Kasım 2017 tarihlerinde İstanbul Ataköy Sinan Erdem Kapalı Atletizm Spor Salonu’nda yapılan kros yarışında 2’ncilik elde ettik. 7 – 10 Eylül 2017 tarihlerinde Türkiye Enduro Şampiyonası’nda 450 kilometrelik Düzce yarışında da 2’nci olduk. 28 - 30 Eylül 2017 tarihlerinde İzmir Kemer’de yapılan Redbull Sea To Sky Enduro Yarışı’nda bronz madalya; 18 Mart 2017 tarihinde Hayrabolu’da yapılan Motokros yarışında da 2’ncilik kupası kazandık” diye konuştu.
SPORCULARIMIZIN BAŞARILARIYLA GURURLANIYORUZ
Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı Vahap Akay ise “Çerkezköy Belediyesi olarak sporun her alanında tüm sporcularımıza destek olmaya gayret ediyoruz. Siz de Motokros dalında çeşitli turnuvalarda elde ettiğiniz başarılarla Çerkezköy’ümüzü güzel bir şekilde temsil ettiniz. Bizler sporcularımızın ulusal ve uluslararası alanlarda elde ettikleri başarılarla gurur duyuyoruz. Bu anlamda spora ve sporcuya desteklerimiz devam edecektir” dedi ve Mehmet Okuyan’a 24 - 25 Mart tarihlerinde Muğla Fethiye’de yapılacak olan Türkiye Enduro Şampiyonası 1. Ayak yarışında başarılar diledi.  

Editör: TE Bilisim