Çerkezköy Bakış - Türkiye Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi E Grubu'nu sekiz galibiyet iki mağlubiyet ile ikinci sırada tamamlayan temsilcimiz Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı, Play-Out eşleşmesi ilk maçında B Grubu'nu ikinci sırada tamamlayan Kastamonu İstiklal Yolu Kadın Basketbol Takımı ile karşılaştı.

Çerkezköy Belediyesi 29 Ekim Spor Kompleksi’nde oynanan maçı Havva Mirhan Ateşer yönetirken; yardımcılıklarını ise Fırat Atar ve Osman Yetişkin yaptı. Karşılaşmaya çok hızlı bir başlangıç yapan temsilcimiz, ilk periyotta hızlı hücumlardan sayılar bularak ilk periyodu 21-8 önde tamamladı. İkinci periyotta da rakibine üstünlük kuran takımımız, ilk devreyi 37-22 önde bitirdi.

İKİNCİ MAÇ ÖNCESİ AVANTAJ ELDE EDİLDİ

Karşılaşmanın üçüncü periyodunda 54-40 üstünlüğünü koruyan Çerkezköy’ün Perileri, dördüncü çeyrek sonunda Kastamonu İstiklal Yolu Kadın Basketbol Takımını 68-51 mağlup etti. Rakibini 17 sayı farkla yenen temsilcimiz, 27 Şubat Pazar günü saat 16:00’da Kastamonu Hüsnü Tandoğan Spor Salonu’nda oynanacak ikinci maç öncesi büyük bir avantaj elde etti.
Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımını tebrik eden Belediye Başkanı Vahap Akay, temsilcimize bundan sonraki müsabakalar için başarılar diledi.

Editör: TE Bilisim