Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, 17-25 Aralık operasyonunun ardından olaya karıştıkları iddia edilen bakanların Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yapılan oylama ile Yüce Divan’a gönderilmemesini sert dille eleştirdi. Başkan Çetin, “Kamuoyu önünde ne kadar aklansalar da halkın vicdanında yolsuz olarak kalacaklardır.  Halkımız olan biten herşeyin farkındadır.” dedi.

Çerkezköy Bakış -
MHP Kapaklı İlçe Teşkilatı yeni teşkilat binasında basın açıklaması düzenledi.
YENİ YERİNDE İLK TOPLANTI
MHP Kapaklı İlçe Teşkilatı yeni teşkilat binasında ilk basın toplantısını gerçekleştirdi.  İnönü Mahallesi, Kazım Karabekir Caddesi Numara 2’de ki yeni yerinde basın açıklaması yapan MHP Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin yeni yerlerin herkese hayırlı olmasını dile getirdi.
YÜCE DİVAN’I SERT DİLLE ELEŞTİRDİ
Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, 17-25 Aralık operasyonunun ardından olaya karıştıkları iddia edilen bakanların Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yapılan oylama ile Yüce Divan’a gönderilmemesini sert dille eleştirdi. Başkan Yusuf Çetin, “Halkımız herşeyin farkında, mevcut AK Parti hükümeti ile bölücülüğe göz yuman ana muhalefet partisi ve mecliste bulunan bölücü terör örgütünün siyasi uzantısı parti sayesinde ülkemiz sınırları yeniden çiziliyor. Tek adı Türk vatandaşı olan halkımız etnik kökenlere göre ayrıştırılmaya çalışılıyor. 17-25 Aralık yolsuzluk operasyonunda bakanların ve çocuklarının dönemin başbakanının oğlu yaptığı yolsuzluklar, Meclis genel kurulunda yapılan Yüce Divan’ın oylamasında aklanmışta olsalar, halkın vicdanında yolsuzdurlar.” dedi.



“HİÇBİR ZAMAN TERÖRÜ KABUL ETMEDİK”
Terörü hiçbir şeklini kabul etmediklerini de dile getiren Başkan Çetin, “Geçtiğimiz günlerde Fransa’da yayın yapan bir basın kuruluşunun İslam Dinine ve Peygamber Efendimize hakaret içeren yayın yapması sonucu terör örgütleri tarafından  saldırı yapılmış ve can kayıpları olmuştur. Hiçbir zaman Terörü kabul etmedik ve edemeyiz. Bu saldırıyı yapanları şiddetle kınıyoruz, fakat şunu da iyi bilsinler ki İslam dini ve Peygamber Efendimiz bizim en kutsalımızdır, onlara yapılacak hiçbir hakareti de kabul edemeyiz.” şeklinde konuştu.
“ULU ÖNDERE YAPILANIDA KABUL ETMEYİZ”
Ulusal bir gazetenin Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e yönelik paylaştığı fotoğrafı da kınayan Çetin, “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ yapılan hakareti de asla kabul edemeyiz.  Atatürk ilke ve inkılaplarını tam anlamıyla uygulayan tek siyasi parti olan Milliyetçi Hareket Partisi olarak bunu kabul etmemiz mümkün değildir.” dedi.
“VEKİL ADAYLARI ÇIKSIN İSTERİZ”
Genel seçimde Kapaklı’dan Milletvekili aday adayı başvurusu var mı sorularını da yanıtlayan Başkan Yusuf Çetin, “Şuan için bize gelen ya da Genel Merkeze verilen bir başvuru yok. Biz isteriz ki nüfusu bu denli artış gösteren Kapaklı’dan birkaç adayın çıkması.” İfadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim