Çerkezköy Bakış - Geçtiğimiz hafta Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesinin olağanüstü genel kuruluna katılan TSD Genel Başkanı Şükrü Boyraz, burada geçmiş yönetimin 83 bin TL para kaçırdığını ve derneği usulsüz şekilde yönettiğini iddia etmiş, konunun ise yargıya taşındığını söylemişti. Yıllardır derneğin başkanlığını yapan ve yönetimine kayyum atanarak görevden alınan Hayrettin Çetinkaya, Genel Başkan Şükrü Boyraz’ın iddialarına ilişkin açıklama yaptı.

“ÇALIŞARAK YAPTIK, ÇALARAK DEĞİL”

Çetinkaya, iddiaları kabul etmediğini ifade ederek, “Engelli ailelerin, bireylerin görevde olduğumuz süre boyunca güvenini ve sevgisini kazandık. Hatta takdire şayan bir çalışma sergiledik ve o dönemin Belediye Başkanı tarafından 6 katlı örneği olmayan bir hizmet binasına kavuştuk. Bu binamızda da örnek birçok çalışma yaptık. Bakanlar, Milletvekilleri, Valiler, Kaymakamlar binamızı her geldiklerinde ziyaret ederek hayranlıklarını gizlemediler. Güzel işler yaptık. Kurumlar bizlere sonsuz destek verdi. Engellilerin haklarını en iyi şekilde savunmaya gayret ettik. Bunların hepsini çalışarak yaptık, çalarak değil.” dedi.

“ÇAMUR ATIYORLAR”

Hayrettin Çetinkaya, “Dernekte konaklamak ile ilgili Genel Başkan usulsüz demiş fakat burada kendisi de kaldı. Şimdi kalkıp birileri dernekte usulsüz var diyor. Yıllardır bir usulsüzlüğü olmayan derneğe ne oldu da son 4 buçuk ayda usulsüz dediler. Ben bu vesileyle yeni yönetime başarılar diliyorum. Olan biten her şey bundan sonra Cumhuriyet Başsavcılığında devam edecek ve mahkemenin tüm kararı sizlerle de paylaşacağım. Veremeyeceğim bir tane hesap yok. Çamur atıyorlar.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim