Çerkezköy Bakış - Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çerkezköy Belediyesi ve TESKİ’nin ortak hayata geçireceği Atatürk ve Öztrak Caddeleri Kentsel Tasarım ve Peyzaj Uygulaması projesinde Atatürk Caddesi’ndeki çalışmalar sürüyor. Bir süre önce de Meydan Altı Tam Otomatik Otopark ve Meydan Projesi’nin çalışmaları başladı.
AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş yaptığı açıklamada, Çerkezköy’ün çehresini de değiştirecek olan bu çalışmaları değerlendirdi.

“BİZİM UYARILARIMIZ DİKKATE ALINDI”

Çalışmaların planlı bir şekilde gitmediğini ifade eden Çetintaş, “Altıyol kavşağından belediyeye kadar olan bölümü maalesef rezil bir şekilde yürüttüler. Esnafımızı çok mağdur ettiler. Biz bununla ilgili birkaç sefer basına açıklama yaptık. Vatandaşımızı, esnafımızı dolaştık. Sosyal medya üzerinden de serzenişlerimizi ilettik. Çok plansız bir çalışma yapıyorsunuz dedik. Fakat altıyol kavşağından belediyeye kadar olan bölümden sonrası Atatürk Caddesi ile Narin Kavşağı kısmı olan bölümünde biraz daha planlı bir çalışma başladı. Biz de tahmin ediyoruz bizim uyarılarımız dikkate alındı. Daha bir planlı çalışmaya girdiler. En azından yolu kazdıktan sonra esnafın önündeki kaldırımları kırmadılar, yolun kazma işini yaptılar. Şimdi yeni yeni kaldırımları kırmaya başladılar. Burada da mağduriyeti daha da minimize etmeye çalışıyorlar.” dedi.

“BUNU BEN DE KAMUOYU DA MERAK EDİYOR”

Meydan Altı Tam Otomatik Otopark konusunun da hala muamma olduğunu söyleyen Çetintaş, “Her vatandaş gibi ilçe başkanı olarak ben de merak ediyorum. Kamuoyuna çıksınlar, kime aitse bu proje ki Büyükşehir’e ait bir proje biz kamuoyunu aydınlatıcı bilgiler istiyoruz. Biz buraya şu gün başlayacağız, bugün başlayacağız diyorlar ama hala bu tarih geldi bir başlangıç yok. Güvenlik önlemleri alındı aylardan beri. Bazı esnaflar mağdur oluyor. Şimdi tekrar bir güvenlik şeridine aldılar. Atatürk büstünü kaldırdılar ama herhangi bir başlama yok. Ben yetkililerden çıkıp bu konuyla ilgili biz burada bu aşamadayız diye bili versinler. Bunu ben de kamuoyu da merak ediyor. Bir AK Parti İlçe Başkanı olarak Büyükşehir’den bu talebimin iletilmesini istiyorum ve açıklama bekliyorum.” ifadelerini kullandı. 

Editör: TE Bilisim