Çerkezköy Bakış - Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde Cumhuriyet Halk Partisi Parti Okulu tarafından Türkiye’nin dört bir yanında, 24-26. Dönem Mersin Milletvekili Prof. Dr. Aytuğ Atıcı sorumluluğunda gerçekleştirilen eğitimin Çerkezköy’de üyelerin Temel Siyesi Eğitimi (ÜTSE) uygulamasında CHP İl Eğitim Koordinatörü Fevzi Çoban’ın da aralarında bulunduğu eğitimde Şenay İslam, Ezgi İpek, Erhan Buzkuş ve Adem Erdem eğitmen olarak görev yaptı.

Eğitime CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Emel Şencan ve CHP Kapaklı ilçe Kadın Kolları Başkanı Deniz Bİlge’de katıldı.

Eğitimin açılışında konuşan CHP Çerkezköy İlçe Sekreteri Hüseyin Ülger ve CHP Çerkezköy İlçe Eğitim Sekreteri Nurcan Karaca, Çerkezköy İlçe Başkanlığı ve Çerkezköy Belediye Başkanlığı adına Parti Okuluna desteklerini ve başarı dileklerini ilettiler.
Birlikte öğrenme ilkesi temel alınarak tasarlanan eğitimde CHP Tüzüğü, CHP Programı, CHP Tarihi, Sosyal Demokrasi, İletişim ve Halkla İlişkiler konularında yapılan atölye çalışmaları ile katılımcılar eğitimin aktif birer parçası oldular. İkinci gün işlenen Sosyal Proje Tasarımı dersinin ardından oluşturulan ekipler, kendi imkânlarıyla gerçekleştirecekleri ve seçmenin bir sorununu çözecek sosyal projeler tasarladılar.
Katılımcılar, tasarladıkları projeleri hayata geçirdikten sonra belgelerini almaya hak kazanacaklar.

Editör: TE Bilisim