Çerkezköy Bakış - 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimler için CHP’nin Tekirdağ adayları da belli olmaya başladı. Bugün sabah saatlerinde CHP Genel Merkezinde MYK toplantısının ardından alınan aday kararları ardından Parti Meclisine sunuldu. Buna göre CHP, mevcut Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ile devam kararı aldı.

“HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN”

Çerkezköy Belediye Başkanı ve adayı Vahap Akay, adaylığı ile ilgili gazetemize yaptığı açıklamada, Çerkezköy’e 5 yıl hizmet etme onurunu yaşadığını belirterek, “İkinci dönem için de partim tarafından aday gösterildim.  Sevdamız Çerkezköy diyerek çalışmaya devam edeceğiz.Hakkımızda hayırlısı olsun.” dedi.

YÜCEER: YOLUMUZ AÇIK OLSUN

Sosyal medya hesabından adaylarla ilgili bir açıklama yapan CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer,    “Parti Meclisimiz Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay, Kapaklı Belediye Başkanımız İrfan Mandalı, Malkara Belediye Başkanımız Ulaş Yurdakul, Marmaraereğlisi Belediye Başkanımız İbrahim Uyan’ı tekrar aday gösterme kararı aldı. Tüm Başkan adaylarımıza başarılar diliyorum. Tekirdağ kazanacak” dedi.


 

Editör: TE Bilisim