Çerkezköy Bakış - Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi ile Çerkezköy Ziraat Odası arasında protokol imzalandı. Yapılan anlaşmaya göre Ziraat Odası üyeleri hastane imkanlarından bundan sonra indirimli fiyatlardan yararlanacak.
PROTOKOL İMZALANDI
Önceki gün Çerkezköy Ziraat Odası binasında düzenlenen protokolde Ziraat Odası Başkanı Hasan Toprak, Özel İrmet Hospital Hastanesi Kurumsal İletişim Yöneticisi Leyla Alkan, Kurumsal İletişim ve Pazarlama Uzmanı Filiz Arın hazırlanan protokolü imzaladı. İmza töreninin ardından hastane yetkilileri, Ziraat Odası’na hediye verdi. Protokol kapsamında odaya üye çiftçiler belgelerini göstererek hastane imkanlarından indirimli olarak yararlanacak.
PROTOKOLÜN DETAYLARI
Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi ve Çerkezköy Ziraat Odası arasında imzalanan protokol kapsamında Çerkezköy Ziraat Odası üyelerine ve oda üyelerinin birinci dereceden akrabalarına indirim uygulanacak. Ayrıca SGK’nın karşılamadığı özel işlemlerde oda üyeleri ve birinci dereceden akrabalarına, ağız ve diş sağlığı hizmetlerinde oda üyeleri ile birinci dereceden akrabalarına indirim uygulanacak.  (Çerkezköy Ziraat Odası üyelerinin hastane sistemine girişi yapılırken alınacak olan 12 TL’lik katılım ücretini Çerkezköy Ziraat Odası karşılayacak.)
Editör: TE Bilisim