AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı Çin Halk Cumhuriyeti’nin Doğu Türkistan’da yaptığı katliamı kınamak için imza kampanyası başlattı. AK Parti Çerkezköy İlçe teşkilatı önünde başlatılan kampanya kapalı Pazar yerinde devam ederken, yaklaşık 2 Bin vatandaş zulme tepki göstererek imza attı.

Çerkezköy Bakış -
AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Çin zulmüne tepkide bulundular.

TEŞKİLAT ÖNÜNDE TOPLANDILAR

Önceki gün saat 16:00’da düzenlenen imza kampanyasına AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Güneş, AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay ve çok sayıda vatandaş ile partili katıldı.



YAPILAN ZULMÜ KINIYORUZ

Yapılan imza kampanyasında ilk imzalar AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan ve AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe tarafından atıldı. Milletvekili Ayşe Doğan ile İlçe Başkanı Abdullah Öğe yapılan zulmü kınadıklarını ve dünya üzerinde kan dökülmemesi temennisinde bulundu.



2 BİN İMZA TOPLANDI

Düzenlenen imza kampanyası teşkilat önünde gerçekleştikten sonra Çerkezköy Kapalı Pazar Yerinde devam etti. Kampanyaya daha sonra geçtiğimiz genel seçimlerde AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı olan Hakan Sunal’da katıldı.
AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Güneş yaptığı açıklamada ise, “Katılan herkese çok teşekkür ediyoruz. Zulme sessiz kalmak o zulmü işlemekten ve desteklemekten öte değildir. Haksızlık karşısında dilsiz kalmadık ve tepkimizi her geçen gün göstereceğiz.” dedi.

Editör: TE Bilisim