Çerkezköy Bakış-Çerkezköy Belediyesi tarafından ilk dönemi Şubat ayı içerisinde açılan ve 5-6 yaş çocuklar için 4 farklı branşta ücretsiz eğitimlerin verildiği Çocuk Atölyesi’nin 2. Dönemi, 65 çocuğun katılımı ile başladı.


8 TEMMUZ’DA SONA ERECEK

Çerkezköy Belediyesi Çocuk Atölyesi’nin 2. Dönem derslerinin başladığını ve 8 Temmuz’da sona ereceğini belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, “Atatürk Kültür Merkezimizde 60-72 ay aralığındaki çocuklarımız için açtığımız Çocuk Atölyemizde Yaratıcı Drama, Akıl ve Zeka Oyunları, Yaratıcı Resim ile STEM (Bilim, Teknoloji, Matematik ve Mühendislik) branşlarında ücretsiz eğitim veriliyor. Konusunda uzman eğitmenler tarafından verilen kurslarımızda çocuklarımız eğlenirken öğrenecekler” dedi.


65 ÇOCUK İLE YENİ DÖNEM BAŞLADI

İkinci Dönemi açılan Çerkezköy Belediyesi Çocuk Atölyesi’nin 5-6 yaş arası 65 çocukla derslere başladığını kaydeden Başkan Akay, “Atatürk Kültür Merkezi’nde okul öncesi Çocuk Atölyemizde eğitimlere başladık. Bu vesile ile çocuklarını bizlere güvenerek emanet eden velilerimize ve Çocuk Atölyemizde görev alan eğitmenlerimize teşekkür ediyor, minik yavrularımıza başarılı bir eğitim dönemi diliyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim