Kapaklı’da Çocuk Destek Merkezi’nin inşaat çalışmaları devam ediyor. Tekirdağ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Yılmaz, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz ile birlikte Kapaklı’daki Çocuk Destek Merkezi inşaatından inceleme yaptı. İnşaatın çok yakında tamamlanıp hizmete açılacağı ifade edildi.

Çerkezköy Bakış -
Kapaklı’da Çocuk Destek Merkezi’nin inşaat çalışmaları devam ediyor. Tekirdağ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Yılmaz, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz ile birlikte Kapaklı’daki Çocuk Destek Merkezi inşaatından inceleme yaptı.

KISA ZAMANDA HİZMETE AÇILACAK

Kapaklı’da Kredi Yurtlar Kurumu’nun yanında yapımı devam eden Çocuk Destek Merkezi inşaatının durumunu inceleyen Yılmaz, çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Tekirdağ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Yılmaz ve Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz Yılmaz, Minik Kalplerle El Ele Derneği (MİKADER) yöneticileri ile de istişarede bulundu. Şantiye sorumlularının verdiği bilgilere göre; inşaatın çok yakında tamamlanıp hizmete açılacağı belirtildi.

TEMELİ EYLÜL AYINDA ATILMIŞTI

Temeli geçtiğimiz yıl Eylül ayında atılan Kapaklı Çocuk Destek Merkezi’nin faaliyete girmesi ile birlikte bu merkezde çocukların yaşamla barışması, yaralarının tedavi edilmesi ve geleceğe hazırlanmaları amaçlanıyor.
Editör: TE Bilisim