Çerkezköy Bakış - Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Çerkezköy’de 2 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilen ve bir süre önce hizmete açılan Çerkezköy Gençlik Merkezi’ni ziyaret eden Kaymakam Atilla Selami Abban’a, Gençlik Merkezi Müdürü Emrah Baran ile gençlik liderleri eşlik etti.
Çerkezköy Gençlik Merkezi Müdürü Emrah Baran, merkezinin faaliyetleri, mevcut durumu ve yapılacak planlamalarla ilgili bilgilendirmelerde bulundu. 
Gençlik Merkezi birimlerini tek tek gezen Kaymakam Abban “Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından inşa edilerek hizmete hazır hale getirilen ve gençlerimizin cazibe merkezi olacak Gençlik Merkezimiz gençlik liderlerimizin de göreve başlamasıyla faaliyete geçmiştir. 7-29 yaş aralığındaki gençlerimizi ilgilendiren projeler hayata geçmeye başlamıştır. Başta gençlerimiz olmak üzere her yaştan bütün vatandaşlarımızı merkezimize davet ediyoruz. Spor salonundan kurs sınıflarına, bilgisayar sınıfından konferans salonuna kadar kütüphane, zeka oyun salonu ve müzik atölyesi haline getireceğimiz sınıflar ile her yaştan vatandaşımıza tüm kursları açacağımız ve sürekli yaşayan bir merkez haline gelecek olan bu tesisimizde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Biliyoruz ki bağımlılıkla en iyi mücadele yöntemleri arasında olan sosyal faaliyetler ve spor aktiviteleri ile gençlerimizi her türlü bağımlılıktan ve sorunlardan koruyacaktır. Çerkezköy’deki tüm gençleri kendi tesislerini ücretsiz olarak kullanmaya davet ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim