Çerkezköy Bakış - “Bir Çocuk Sevindir” kampanyası bu kez Çerkezköy ve Kapaklı’daki yoksul ve dar gelirli olan ailelerin çocuklarını mutlu etti.
Kampanyayı gerçekleştiren Yılmaz Soydan, Ramazan Bayramı öncesinde Elazığ deprem bölgesinde ve Tekirdağ’daki çocuk yuvasında kalan çocuklara 500 çift ayakkabı, çorap ve terlik yardımında bulunduklarını açıkladı.

Soydan, “180 çift ayakkabı, 180 çift çorap yardımı teslim edildi. 100 çift ayakkabı yardımı ve çorap yardımı da Çerkezköy Mili Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş ve Şube Müdürü Volkan Aksoy’a okullarda belirlenen 100 darda olan ailenin çocuğuna ulaştırılmak üzere teslim edildi. Kapaklı’yı unutmadık.  Kapaklı Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz’a 25 çift ayakkabı yardımı ve çorap yardımı teslim edildi. İnşallah bir dahaki projede Kapaklı’daki çocuklar için kışlık bot yardımı kampanyası olacak.

Engelliler de unutulmadı. 20 çift ayakkabı yardımı Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar’ın belirmemiş olduğu darda olan ailenin çocuklarına verildi. Çerkezköy’deki ihtiyaç sahibi 35 ailenin çocuklarına da bayramlık ayakkabı çoraplar ve okul kıyafeti teslim ettik. Bu güzel projeye destek olan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Benim yırtık ayakkabı ile okula gittiğim günler oldu. Bu nedenle her zaman çocukların gülümsemesi ve mutlu olmasını, temiz ayakkabılarla okula gitmesini istedim.

Onların mutlu olması en büyük mutluluğum. Projeye destek veren Avusturalya gönülleri grubu başkanı olan Sevim Sevinç hanıma da her projemizde destek verdiği için teşekkür ediyorum. Sevinç hanım, açılacak olan okullar öncesi “Bir çocuk sevindir” kampanyası ile irtibata geçerek ilkokula yeni başlayan öğrenciler için kırtasiye yardımı teslim edeceklerini bildirdi.” dedi.

Editör: TE Bilisim