Çerkezköy Bakış- Bağlık Mahallesi Çamlıbel Sokak üzerinde 2019 yılında hizmete açılan ve yaptığı sosyal sorumluluk projeleriyle de dikkat çeken Çerkezköy Özel Renkli İnciler Anaokulu, minikler için çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.
Bu kapsamda, çocuklarda, doğuştan ya da sonradan olabilecek ve hayatını önemli derecede etkileyecek olan ayak gelişimlerinin de ücretsiz analizi yaptırıldı. Anaokulu’na gelen uzman ekipler, ailelerin izni doğrultusunda çocuklara ayak analizi yaptı. 

“ANALİZ SONUÇLARINI HIZLA AİLELERİMİZE İLETTİK”

Okul Müdürü Nafiye Çalış, sosyal sorumluluk projelerine büyük önem verdiklerini ve çocukların gelişimi ile yakından ilgilendiklerini belirterek, “Çocuklarda doğuştan ya da gelişimsel olarak ortaya çıkan ortopedik problemler, aileleri en çok endişelendiren sağlık sorunları arasında yer alır. Sağlıklı çocuklarda doğumdan 6 yaşına kadar yapılacak düzenli kontroller, sorunun erken evrede belirlenmesi ve tedavi başarısı için çok büyük önem taşır. Bizler de küçük yavrularımız için bir sosyal sorumluluk projesi başlatarak Renkli İnciler ailesi olarak Çerkezköy Medikal ve Protez-Ortezlerimizle güçlerimizi birleştirip kurumdaki öğrencilerimize analizlerimizi gerçekleştirip analiz sonuçlarını hızla ailelerimize ileterek uygun tedavi yöntemlerini araştırdık. Bu çalışma bizleri ve bizlere emanet olan çocuklarımızın ailelerini oldukça mutlu etti. Bu tür çalışmalara kurumumuzda devam edeceğiz.” dedi.
 

Editör: TE Bilisim