Çerkezköy Bakış - General Basri Saran Stadında ligin son sıradaki takımı Çorlu Gençlerbirliğispor’a konuk olan Çerkezköy Doğanspor karşılaşmayı dört golle kazanarak üç puana ulaştı. Karşılaşmanın ilk yarısında oldukça etkili oynayan deplasman ekibi Çerkezköy Doğanspor, bulduğu pozisyonların neredeyse hepsini gole çevirdi. İlk yarıda oyun üstünlüğünü elinde tutan Doğanspor, skor üstünlüğünü de eline aldı. Karşılaşmanın ilk yarısı Doğanspor’un 3-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında ise ev sahibi ekip Çorlu Gençlerbirliğispor oyuna ortak oldu ve Çerkezköy Doğanspor’a zor anlar yaşattı. İkinci yarıda ev sahibi ekip iki gol bulsa da bu galibiyet için yeterli olmadı. Çerkezköy Doğanspor, ikinci yarıda tek gol bulabildi. Karşılaşma 4-2 Çerkezköy Doğanspor’un üstünlüğü ile sonuçlandı. Çerkezköy Doğanspor’un gollerini, İlker Kerse (2), Feyyaz Erik ve Ümit Bozğat kaydetti.

Çerkezköy Doğanspor, bu galibiyetle puanını 25’e yükseltti. Çorlu Genblerbirliği ise henüz puanla tanışamadı.  Doğanspor önümüzdeki hafta evinde, Ergenegücü Ulaşspor’u ağırlayacak. Çorlu Gençlerbirliği ise Kapaklıspor deplasmanına konuk olacak.

Editör: TE Bilisim