Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Ocak ayı meclis toplantısında ‘Bir Sınıf Donat Adını Yaşat’ kampanyasına 100 sınıf sözü verildi. Öte yandan meclis toplantısında 2016 yılının net gelir ve giderleri de açıklanırken, gelir ve giderin dışında ÇTSO kasasında kalan 1 milyon TL, Ambardere’de bulunan eğitim kampüsünde oda tarafından yapılan Sosyal Bilimler Lisesi yapımında kullanılacağı belirtildi.

Çerkezköy Bakış -
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonunda yapılan toplantıya AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan da katıldı. Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan ‘Bir Sınıf Donat Adını Yaşat’ projesine destek beklediğini ifade eden Milletvekili Doğan, özellikle eğitime destekleri ile gündeme gelen Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın bu projeye sessiz kalmayacağını söyledi.

100 SINIF SÖZÜ

Ayşe Doğan’ın ardından söz alan ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker, ÇTSO olarak kampanyaya destek vereceklerini ifade ederek, meclis gündemlerine de aldıkları proje 10 meslek komitesi tarafından 100 sınıf yaptırmak istiyoruz. Ardından söz alan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva da, projeye destek verdiklerini kaydetti. Öte yandan Kozuva 100 sınıf için meclis üyelerinden de söz alırken, 100 sınıfın yenilenmesi için çalışmaya hemen başlayacaklarını belirtti.

GÜNDEM MADDELERİNE GEÇİLDİ

Meclis gündemi öncesi konuşmaların tamamlanmasının ardından meclis toplantısına geçildi. Saygı duruşunun ardından başlanılan toplantıda Aralık ayı gelir ve giderleri görüşüldü. 2016 yılı Aralık ayı geliri 269 bin 961 TL, gider ise 423 bin 566 TL olduğu açıklandı. Bir diğer gündem maddesinde ise 2016 yılı kesin gelir ve giderler açıklandı. 2016 yılının kesin geliri 3 Milyon 260 bin 724 TL, gideri ise 2 Milyon 208 bin 41 TL olduğu açıklandı. Kasada kalan 1 Milyon 60 bin TL ile de Eğitim Kampüsünde ÇTSO tarafından yaptırılan Sosyal Bilimler Lisesi harcamalarında kullanılacağı söylenildi. Görüşülen gündem maddesi oy birliği ile de kabul edildi.

100 SINIF SÖZÜ

Meclis toplantısının sonunda ise 10 meslek komitesi tarafından hafta sonuna kadar toplanacak para ile ‘Bir Sınıf Donat Adını Yaşat’ projesi kapsamında 100 sınıf sözü verildi.
Editör: TE Bilisim