Çerkezköy Bakış - Kayıtların Cuma günü sona ereceğini belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Geçtiğimiz yıllarda maddi durumu iyi olmayan birçok ailemizin çocuklarını sünnet ettirdik ve onlar için sünnet şölenleri düzenledik. Bu yıl da bunu devam ettiriyoruz. Artık şölenimizi geleneksel hale getirdik. Toplu sünnet şölenine katılmak isteyen ailelerimizin Kapaklı Belediyesi’nde 7’nci katta bulunan Sağlık İşleri Müdürlüğüne sünnet olacak olan çocukları ile birlikte müracaat etmeleri  gerekli" dedi. Mandalı, vatandaşların 444 8 059 dahili: 178  nolu telefonlardan ayrıntılı bilgi alabileceklerini dile getirdi.

BAŞVURULAR İÇİN GEREKLİ ŞARTLAR VE EVRAKLAR

İkametgah İlmühaberi (muhtardan), fakirlik belgesi (muhtardan),  anne, baba ve çocuk kimlik fotokopileri, muvafakatname (Sağlık İşleri Müdürlüğünden alınıp doldurulacak), başvuru için yaş sınırı 5-12 yaş (60 ayını doldurmuş olmak) arası.
İlçedeki maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocuklara yönelik düzenlenen ve ücretsiz olan Toplu Sünnet Şöleninde bu güne kadar binlerce çocuk uzman hekimler tarafından sünnet ettirildi. Kapaklı Belediyesi yeni dönem kayıtlarının tamamlanmasından bir süre sonra çocuklara sünnet kıyafetlerini dağıtacak. Ardından Ağustos ayı içerisinde belirlenecek tarih ile çocukların doyasıya eğlenebileceği bir şölen gerçekleştirilecek.
 

Editör: TE Bilisim