Çerkezköy Bakış - TESKİ’nin altyapı çalışmalarını tamamladığı ve diğer altyapı kurumlarının gerekli deplase işlemlerini gerçekleştirdiği Cumhuriyet Meydanı Düzenleme projesi kapsamında Çerkezköy Belediyesi tarafından üstyapı çalışmalarına başlandı.
Hafriyat çalışmalarının gerçekleştirilmesinin ardından yüzeysel yağmursuyu altyapısı ile yol ve kaldırım betonarme çalışmalarına başlanıldığını kaydeden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Betonarme yol ve kaldırım imalatlarımızın tamamlanmasının ardından Cumhuriyet Meydanımızda 9 bin metrekare alanı doğal taş mermer ile kaplayacağız” dedi.

“CUMHURİYET MEYDANIMIZI KENT MOBİLYALARI İLE DONATACAĞIZ”

Cumhuriyet Meydanı Düzenleme projesi kapsamında daha sonra yaklaşık bin ton sıcak asfalt çalışmasının yapılacağını sözlerine ekleyen Başkan Akay, “Asfaltlama çalışmalarımızın da tamamlanmasının ardından dekoratif aydınlatma ve peyzaj çalışmalarını gerçekleştireceğiz. Cumhuriyet Meydanımızı kent mobilyaları ile donatacağız. Proje kapsamında ayrıca Cumhuriyet Meydanımızda yaklaşık 350 metrekarelik de bisiklet yolu yapacağız” ifadelerini kullandı.

“KENTİMİZE YAKIŞIR, MODERN BİR MEYDANA KAVUŞACAĞIZ”

Çerkezköy Belediyesi tarafından başlanan Cumhuriyet Meydanı Düzenleme çalışmalarının en kısa sürede tamamlanmasının hedeflendiğini söyleyen Başkan Akay, “Ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmaların tamamlanması ile birlikte kentimize yakışır, modern bir kent meydanına kavuşmuş olacağız” açıklamalarında bulundu.

Editör: TE Bilisim