Çerkezköy Bakış - Çerkezköy OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde panel düzenlendi. Abdülrezzak Sancak Konferans Salonunda düzenlenen panele Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Koçak Farma Yönetim Kurulu Başkanı Ender Koçak, Dünya Gazetesi Yazarı Rüştü Bozkurt, Türkiye Tekstil Terbiye Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Canpolat, Sanayi Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Şenol Aydın, Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, öğretmenler ve veliler katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından moderatörlüğünü Özen Mensucat Genel Müdürü ve Özel ÇOSB MTAL Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Temiroğlu’nun üstlendiği panel başladı. Panelistler öncelikli olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı ardından ise Cumhuriyetin kurulması ile beraber Türkiye Sanayisi konuşuldu.
Yaklaşık bir buçuk saat süren panelin sonunda Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, panelistlere okul öğrencileri tarafından hazırlanan atkı ve anahtarlık hediye etti.

Editör: TE Bilisim