Çerkezköy Bakış - Çerkezköy Belediyesi Konferans Salonunda düzenlenen programa, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı, Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi Gürol Buhar, ÇYDD Çerkezköy Şube Başkanı Nigar Soyak, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Tuncay Üstünol, Atatürkçü Düşünce Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Dündar Orhan, Çerkezköy Kent Konseyi Genel Sekreteri Hüseyin Ülger, dernek üyeleri ile öğrenciler katıldı.

“YOLUMUZA UMUTLA VE HEYECANLA DEVAM EDİYORUZ”

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından açılış konuşmasını yapan ÇYDD Çerkezköy Şube Başkanı Nigar Soyak, “Çağdaş Yaşamı Destekleme, çağdaşlık mücadelesinde 30. yılını tamamladı. Atatürk’ün emaneti olan Cumhuriyetimizin temel değerlerini korumak ve geliştirmek hedefinin, çağdaş topluma ulaşmanın anahtarı olduğunu biliyoruz. Çağdaş birey ve çağdaş topuma ulaşmak amacıyla gönül ve düşünce birliği içinde çıktığımız yolumuza umutla ve heyecanla devam ediyoruz. Genel merkez ve 110 şubemizle yüreğinde insan sevgisi ve toplum sevgisi olan binlerce gönüllüsü, burs vereni ve alanı ile birlikte toplum hizmeti veriyoruz. Bugünlere gelmemizi sağlayan yüreğindeki insan ve yurt sevgisiyle hayatını insanlığa adamış örnek bir Cumhuriyet kadını olan Prof. Dr. Türkan Saylan hocamıza borçluyuz. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Atatürk ilke ve devrimleri ışığında şubelerimizle, bağışçılarımızla el ele kol kola çağdaş Türkiye’nin gelecek güvencesi olmaya devam edeceğiz. Siz değerli öğrencilerimizi çalışkan, dürüst bireyler olarak görmek bizi onurlandıracaktır. Bu yıl okullarını bitiren öğrencilerimizi ve bir üst sınıfa geçenleri kutluyor, yolları açık olsun diyorum.  Sözlerime son verirken, burada bizimle olan, destek ve emek veren tüm arkadaşlarıma, bağışçılarıma, bizimle beraber olan sizlere ayrı ayrı teşekkür eder, saygılar sunarım.” dedi.

ÖDÜLLERİ TAKDİM EDİLDİ

Konuşmanın ardından izlenilen videonun ardından mezun olan ve sınıf geçen öğrencilere hediyeleri takdim edildi. Açılan bilgisayar kursunda başarılı olan öğrencilere de sertifikaları teslim edildikten sonra kesilen pasta ile etkinlik devam etti.

Editör: TE Bilisim