Çerkezköy Bakış - Türk Kızılayı Çerkezköy Şube Başkanı Hasan Karaca ve Yönetim Kurulu üyeleri, Türk Kızılayı Genel Başkanı Kerem Kınık’ı ziyaret etti. 

FAALİYETLER ANLATILDI

Türk Kızılayı’nın İstasyon Mahallesi’ndeki eski binasında yapılacak tadilatın ardından hizmete sunmayı amaçladıklarını belirten Şube Başkanı Karaca, ilçeye daha fazla hizmet etmek istediklerini söyledi. Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık’a ilçede pandemi süresi boyunca yapılan çalışmalarla ilgili genel bilgi veren Karaca; “Ramazan Ayı’nda vatandaşlarımıza yemek dağıtımında bulunduk.

Bunun yanı sıra, çocuklarımıza süt dağıtımı, camilerde su dağıtımı yaptık. Pandemi boyunca vatandaşlarımıza maske, dezenfektan ve temizlik malzemeleri dağıtımı gerçekleştirdik. Bayramlarda erzak yardımlarında bulunduk. Ayni ve nakdi yardımlarımız bu süreçte tüm hızıyla devam etti. İlçedeki vatandaşlarımızın daha iyi koşullarda yaşaması, onlara Kızılay’ın şefkat elinin uzanması için çabalarımız tüm hızıyla sürüyor. Yönetim Kurulu arkadaşlarımızla birlikte canla, başla mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.

TEBRİK ETTİ.

Kızılay Genel başkanı Kerem Kınık da yaptığı çalışmalar nedeniyle Karaca ve yönetimini kutlayarak, başarılarının devamını diledi. Ziyaret karşılıklı görüş alışverişi ile devam etti.

Editör: TE Bilisim