Çerkezköy Bakış - İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevinden Kapaklı’ya İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan İrfan Danışmaz’dan boşalan Şube Müdürlüğü görevine atama yapıldı.  Gaziantep Şair Nabi Ortaokulu kurucu müdürü Fatih Kocabaş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü’ne atandı.

KOCABAŞ KİMDİR?

01.01.1985 tarihinde Kilis’te doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kilis’te, yüksek öğrenimini Ankara Gazi Üniversitesinde bitirdi. 2006 yılında öğretmen olarak Adıyaman 100. Yıl ilköğretim okuluna atandı. 2011’de müdür yardımcısı olarak Gaziantep Ahmet Çelebi ilköğretim okuluna atandı ve burada 2 yıl görev yaptı. 2014 yılında yine Gaziantep Mehmet Akif İnan ortaokuluna okul müdürü olarak atandı ve burada da 1 yıl çalıştı. Daha sonra Gaziantep’te Yeni açılan Şair Nabi ortaokuluna kurucu müdür olarak görevlendirildi ve 3 yıl görevine devam etti. 10.12.2018 tarihinde de Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak atandı. Evli ve 2 kız çocuk babası olan Mehmet Fatih Kocabaş, Eğitim Yönetimi alanında Yüksek lisans yapmış olup çok sayıda teşekkür ve takdir belgeleri bulunmaktadır.

EĞİTİM BİR-SEN’DEN ZİYARET

Yeni İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü’ne ilk ziyaret Çerkezköy Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Yusuf Hayri ve yönetimi tarafından gerçekleştirildi. Yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan Hayri, Çerkezköy’de eğitim konusu hakkında Kocabaş’a bilgi verdi. 

Editör: TE Bilisim