Atatürk Viyadüğü üzerindeki kuş gözlerini araçlarına zarar verdiği gerekçisiyle Çerkezköy Belediyesi ile davalık olan Hasan İlmez, davayı kazandıklarını ve viyadükteki kuş gözlerinin kaldırıldığını açıkladı.

Çerkezköy Bakış -
Servis taşımacılığı yapan Hasan İlmez açtığı davada haklı bulundu.
DAVA AÇMIŞTI
Atatürk Viyadüğü üzerine yapılan yavaşlatıcı kuş gözleri kasislerinin servis araçların lastiklerine zarar verdiği gerekçisiyle Belediye’ye dava açan Hasan İlmez, kuş gözlerinin kaldırılmasını istemişti.
HAKLI BULUNDU
Dava geçtiğimiz günlerde sonuçlandı, Hasan İlmez mahkeme tarafından haklı bulundu. İlmez yaptığı açıklamada, “Açtığımız dava sonuçlanıp bizim lehimize döndü. Burada da esnafımız kazanmış oldu. Biz sadece viyadükteki kuşgözü ışıklı kasisleri şikayet etmiştik ve onlar da yerinden söküldü” dedi.
“KAZANDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ”
İlmez, davayı kazandıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, “Şehir içinde bulunan ışıklı kasisler de çok kötü. Bizim tek tepkimiz metal kasislereydi. Araçlarımıza hep zarar veriyordu. Davayı Bülent Gönültaş ile birlikte açmıştık ve Şehir içinde bulunan kasisler içinde dava açıp açmamakta kararsızım. Ben mahkemeye verdiğimde sadece viyadükte vardı, şehir içinde metal kasislerden yoktu. Onların da kalması lazım ama bakalım ne zaman kalkacak. Araçlar için çok büyük zarar. 5 aracım var ve günde 20 sefer viyadükten geçiyor. Davayı kazandığımız için çok mutluyuz” diye konuştu.
Editör: TE Bilisim