Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi’nin oluşturduğu Milli İttifak Tekirdağ Milletvekili adayları Çerkezköy Bakış Gazetesi’ne ziyarette bulunarak çalışmaları hakkında bilgi verdi. Saadet Partisi Tekirdağ 1.Sıra Milletvekili Adayı Turan Demircan iktidar hedefi ile yola çıktıklarını söyleyerek Bizler de Milli İttifak olarak ülkemizin geleceğini kurtarma adına bir araya geldik. Ülkemizin durumu ortada. Ekonomi her geçen gün daha kötüye gidiyor. Terör iktidar döneminde her geçen gün daha da büyüdü.

Çerkezköy  Bakış -
Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi’nin oluşturduğu Milli İttifak Tekirdağ Milletvekili adayları dün saat 16.00’da Çerkezköy Bakış Gazetesi’ne ziyarette bulunarak çalışmaları hakkında bilgi verdi.

ZİYARETTE BULUNDULAR


Turan Demircan, Fatma Birnur Tamcı ile Duran Şanlı, BBP Çerkezköy İlçe Başkanı Yılmaz Bulut, Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Mehmet Kalyon, BBP Kapaklı İlçe Başkanı Cemalettin Farımaz ile partiler yer aldı.

“SAHAYA İNDİK”


Saadet Partisi Tekirdağ 1.Sıra Milletvekili Adayı Turan Demircan, Büyük Birlik Partisi ile Saadet Partisi olarak Milli İttifak çatısı altında bir araya geldiklerini söyleyerek “7 Haziran Pazar günü yapılacak olan genel seçimler için tam kadro olarak sahaya indik. Seçim Koordinasyon Merkezimizin belirlediği çalışma programı çerçevesinde çeşitli ziyaretlerde bulunuyoruz. Bundan sonra seçime kadar her geçen gün tempomuzu artırarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

“OLUMLU TEPKİLER ALIYORUZ”


Seçim çalışmalarında halktan çok olumlu tepkiler aldıklarını belirten Demircan “Her ziyaretimizde olumlu geri dönüşler alıyoruz. Halk mevcut iktidardan bıkmış” dedi. Demircan, seçim beyannamelerinde ülke sorunları çözüm yollarını tek tek sıraladıklarını ifade ederek “Vatandaşımız, ‘Bunca sorunlara nasıl çare bulacaksınız’ diye soruyor. Seçim beyannamemizde her şey açık açık ifade edilmiş.

“MHP’NİN İKTİDAR OLMA DÜŞÜNCESİ YOK”


Milli İttifak çatısı altında Büyük Birlik Partisi ile Saadet Partisi’nin bulunduğunu hatırlatarak sözlerini sürdüren Demircan “İttifaka Milliyetçi Hareket Partisi’nin de katılması üzerinde çalışmalar gerçekleştirildi. Ancak, girişimlerimiz sonuçsuz kaldı. Milliyetçi Hareket Partisi’nin bu ülkede iktidar olmak gibi bir düşüncesi yok” diye konuştu.

“ÜLKE GİDİŞATI VAHİM”


Ülke gidişatını ‘vahim’ olarak değerlendiren Turan Demircan “Bizler de Milli İttifak olarak ülkemizin geleceğini kurtarma adına bir araya geldik. Ülkemizin durumu ortada. Ekonomi her geçen gün daha kötüye gidiyor. Terör iktidar döneminde her geçen gün daha da büyüdü. Güneydoğu Anadolu’da bazı yerlerde eskiden devlet de terör yandaşları da yol kontrolü yapardı. Artık, devlet elini çekmiş terör örgütü mensupları kimlik kontrolü yapıyor. Bence, ülkemizin en büyük sorunu terör sorunudur. Vatan olmadıktan sonra ekonomik durumun iyi olsa ne olacak? Vatan elden gitmeden sorunu çözüme kavuşturmamız gerekiyor. İnşallah halkımızın teveccühü ile iktidar olduğumuzda yeni bir Türkiye oluşturacağız” ifadelerine yer verdi.

“SORUN YAŞAMADIĞIMIZ ÜLKE KALMADI”


İç politikada olduğu gibi Türkiye’nin dış politikada da sorunlar yaşadığını anlatan Demircan şunları söyledi: “Komşu ülkelerin tamamıyla sorun yaşıyoruz. Artık neredeyse Yunanistan en iyi dostumuz duruma geldi.

ADAY TANITIM TOPLANTISI DÜZENLENECEK


Saadet Partisi 3.Sıra Milletvekili Adayı Fatma Birnur Tamcı, seçim çalışmaları kapsamında BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak’ın hafta sonu Tekirdağ Ramada Otel’de düzenlenecek aday tanıtım toplantısına katılacaklarını açıkladı. Fatma Birnur Tamcı, her iki partinin de genel başkanlarının katılacağı aday tanıtım toplantısına tüm partilileri davet ederek “Genel başkanlarımızın zamanı uygun olması durumunda esnaf ziyaretinde de bulunacaklar.” dedi.

“TOPLUMSAL GERGİNLİK VAR”


Saadet Partisi Tekirdağ 6.Sıra Milletvekili Adayı Duran Şanlı, AK Parti iktidarında toplumun kutuplaştırıldığını söyleyerek “Toplumdaki kutuplaşma ve gerginlik her geçen gün artıyor. Bunu sona erdirecek olan oluşum Milli İttifak oluşumudur.” diye konuştu.

“KAYNAKLAR YERLİ YERİNDE KULLANILMALI”


Seçim beyannamelerinde yer alan vaatlere ‘hangi kaynakla yapılacak?’ şeklinde getirilen eleştirilere değinen Duran Şanlı şunları söyledi: “Türkiye israf ekonomisiyle yönetiliyor. Eski başbakanlardan merhum Necmettin Erbakan döneminde  memur, işçi ve emekliye verilen zam oranları aradan geçen yıllara rağmen hala konuşuluyor. Demek ki, verilebiliyormuş. Kaynakların yerli yerinde kullanılması ve israftan kaçınılması halinde toplumun tüm kesimleri rahat ve huzura kavuşacaktır. Bizler her yıl yüzde 5 oranında büyümeyi hedefliyoruz. Bu da 40 milyon TL’lik bir kaynak artışı anlamına gelmektedir.”






Editör: TE Bilisim