Çerkezköy Bakış- 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda, Büyük Birlik Partisi Tekirdağ İl Başkanı ve MKYK üyesi Turan Demircan, beraberindeki Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Macit ve Büyük Birlik Partisi Tekirdağ İl Yönetim Kurulu Üyesi Erol Uyumaz ile birlikte Çerkezköy Bakış Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Akif Aldoğan’ı ziyaret etti.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Basın mensuplarının gazetecileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan Demircan, parti çalışmaları hakkında da bilgi verdi. MKYK üyesi olduğundan dolayı tüzüğe göre 2 görev yapamayacağı için il başkanlığı görevini devredeceğini ifade eden Demircan, kendisiyle birlikte 11 il başkanında görevini bırakacağını belirterek, kısa bir süre içinde kendisinin yerine Tekirdağ’da ses getirecek birinin göreve geleceğini kaydetti. Trakya bölge sorumlusu olduğunu ifade eden Demircan, “Teşkilatlanmamız son sürat sürüyor. Şu an önümüzdeki ay içerisinde şu an 5 tane ilçemiz var Tekirdağ olarak. Önümüzdeki günlerde 3 tane daha teşkilat kurup 8’e çıkarıyoruz. Mart ayına kadar inşallah 11 ilçenin 11’inde de olacak. Üye kayıtlarımıza ağırlık verdik. Bununla ilgili de yoğun bir çalışmamız var. Şu 15-20 günlük süre içerisinde mevcut olan üye sayısını ikiye katladık. İnşallah parti olarak en yüksek üye sayısına ulaşacağız. Geri dönüşlerimiz çok güzel oldu. Çünkü insanlar artık bir değişim istiyor. Değişimin gerekliliğinden zaten biliyorsunuz 2 senedir ağzını açmayan Cumhurbaşkanı 2 gün önce genel başkanımızla bir görüşme yaptı sarayda. Orada alınmış kararlar var. İnşallah ilk yapılacak seçimlerde amblemde Büyük Birlik Partisi’ni de göreceğiz. İnşallah partimizin amblemiyle seçime gireceğiz.”dedi.

ERTELENMESİ GEREKİYOR

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çerkezköy Belediyesi ve TESKİ’nin işbirliğinde Çerkezköy’de yapılacak olan “Meydan ve Meydan Altı Otoparkı” projesi ile ilgili de değerlendirmede bulunan Demircan, projenin pandemi sürecinin bitimine kadar ertelenmesi gerektiğini ifade ederek, “Çünkü gerek pandemiden gerek ekonomik krizden dolayı ülke zor durumda. Çerkezköy’de zor durumda. Bu yapılan çalışma en az 1 yıl gibi bir süre alacak. Hedefleri 1 yıl. Bu süre zarfında zaten esnafın durumu kritikken, bu esnafın dükkan kapatması demek. Esnaf şu an buna dayanamaz. Ondan dolayı Çerkezköy’de bu çalışmanın ülke genelinde de hükümetin çok özel gereksinimi olan işler dışında bütün işleri öncelik sırasına göre askıya alınarak, yıllardır bu vatandaş devletine bakmışsa devlet de bu pandemi döneminde vatandaşa bakmak zorunda. Sosyal devletin yükümlülükleri de budur. Bunun için de bazı gereksiz yatırımların şu an durdurulması gerekir. Vatandaş gerçekten şu an ekonomik olarak çok büyük sıkıntıda” ifadelerini kullandı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Aldoğan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,  Demircan, Macit ve Uyumaz’a teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim