Büyük Birlik Partisi (BBP) Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Turan Demircan, beraberindeki heyet ile Çerkezköy Bakış Gazetesini ziyaret etti.

Ziyarette Demircan’ı Bakış Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Akif Aldoğan karşıladı.

Demircan, burada çeşitli açıklamalarda bulunurken, seçilmeleri durumunda hayata geçirmeyi planladıkları bazı projelerden bahsetti.  Demircan, “Her yerde söylediğim bir şey var 50-100 milyon TL bütçeler ile siyasi parti fark etmeksizin seçime girecek arkadaşların, bir amacı bir hedefi olmadan bu paraları kullanacağını düşünmüyorum. Hizmet etmek için bu paralar kullanılmaz. Bu paraların ne için harcanacağını bizde, tüm milletimizde biliyor. Bunlar ya getirecekler, ya götürecekler. Bizde Büyük Birlik Partisi olarak diyoruz ki bu vebale ortak olmayın. Bundan dolayı biz emeklilerin, asgari ücretlilerin oylarına talibiz. Sosyal belediyeciliği en iyi şekilde yapacağımıza söz veriyoruz.” Dedi.

“ÖĞRENCİLERE DESTEK OLACAĞIZ”

Demircan, seçilmeleri durumunda hayata geçirecekleri bazı projelerinden bahsetti. Ağırlıklı olarak eğitim üzerine projeler düşündüklerini ifade eden Demircan, “Projeler bulunduğumuz yerin konumuna göre değişiyor. Çerkezköy’de ki proje, başka bir yerdeki proje ile bir tutulmaz. Bizimde tabi çeşitli projelerimiz var. Bun bunlardan biri örneğin Antalya’nın Kemer ilçesinin belediyesi çok güzel bir proje hayata geçirmiş. Öğrencilerin bütün kırtasiye malzemelerini ücretsiz karşılıyor. Bizde aynen böyle bir projeyi hayata geçirmeyi hedefliyoruz Allah nasip ederse. Bir diğer eğitim projem ise, öğrencilerimize çok ciddi anlamda burs imkanı sağlayacağız.” Diye konuştu.

“HAYVANLARA İYİ BAKARSAK ZATEN SALDIRGAN OLMAZLAR”

Boksta Çerkezköy fırtınası Boksta Çerkezköy fırtınası

Sokak havaalanları hakkında ki projelerine değinen Demircan, “Sokak hayvanları ile alakalı projemiz var. Seçilmemiz halinde sokak hayvanları için ciddi bir bütçe ayırmayı düşünüyorum. Sokak hayvanları bir can, Allah’ın bize emanet ettiği sesiz kullar. Hayvanlara iyi bakarsak zaten saldırgan olmazlar. Biz bunları kısırlaştıracağız ve üstümüze düşen gerekli bakımlarını yapacağız. Büyük bir alan tesis edip, bu konudaki projelerimizi de gerçekleştireceğiz.” Diye belirtti.

“KENDİ İMKANLARIMIZ VE KISITLI BÜTÇEMİZ İLE BİZ MEYDANLARDA OLACAĞIZ”

Maddi olarak büyük bütçeleri olmadığını belirten Demircan, durmadan meydanlarda olacaklarını ifade etti. Demircan, “Bizim bir duruşumuz var, bunun haricinde de başka bir şeyimiz yok. Hazine yardımı yok, devlet desteği yok. Bizim bir şeyleri finanse edecek gücümüz de yok. Kendi imkanlarımız ve kısıtlı bütçemiz ile biz meydanlarda olacağız. Biz şehit Muhsin Yazıcıoğlu’nun davasını yarıda bırakmamak için üzerimize düşeni yapıyoruz. Biz görev adamıyız. Tüm vatandaşlarımızın, her kesimin oyuna talibiz.” İfadelerini kullandı.

Demircan’nın konuşmalarının ardından Bakış Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Akif Aldoğan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, başarılar diledi.

Demircan Ziyaret

Muhabir: Tuba Turhan