Çerkezköy Bakış - Batman Yeni Şehir Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmaya ev sahibi ekip Batman Petrolspor, Bora Sevim, Mustafa Bedirhan Çelik, Emre Aydın, Mehmet Bağlı, Kadir Turhan, Koray Şanlı, Cenk Sarıtaş, Veysel Karadağ, Mustafa Emre Can, Furkan Güneş ve Celal Aras ilk on biri ile başladı. Ev sahibi ekip Ergene Velimeşespor ise Cemal Can Düzce, Alişan Ural, Baran Işık, Ali Emre Erhal, İbrahim Fatih Dilek, Erçağ Evirgen, Emin Soğuk, Serkan Yıldız, Rıdvan Türker, Muhammet Raşit Yöndem ve Onat Kutay Kurt ilk on biri ile başladı.

İLK YARIDAN AĞIRLIĞINI KOYDU

Ergene Velimeşespor, mücadelenin başlaması ile birlikte oyunda ağırlığını hissettirdi. Etkili ataklarla rakip kalede pozisyonlar arayan Ergene Velimeşespor, Onat Kutay Kurt ile ilk golüne ulaştı. Skorda üstünlüğü sağladıktan sonra oyunda da ağırlığını sürdüren Ergene Velimeşespor, Onat’la bir kez daha fileleri havalandırdı. Takımının ve kendisinin ikinci golünü kaydeden Onat, ilk yarının da skorunu belirledi.
İkinci yarıya da kaldığı yerden devam eden Ergene Velimeşespor, Uzun bir süre gol bulamadı. Rakibine gol şansı da vermeyen Ergene Velimeşespor, 90+6’da Baran Işık ile farkı üçe çıkarttı. Ergene Velimeşespor, mücadeleyi 3 – 0 kazanarak üç puana ulaşan taraf oldu.  

Editör: TE Bilisim