Çerkezköy Bakış - Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve müdürlüğün Konferans Salonunda sahnelenen gösteriyi, Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ünal, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri Saim Buyruk ile Ahmet Murat Ercan ve ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan’ın yanı sıra yüzlerce firma temsilcisi ve vatandaş katıldı.
 

DİYALOGLARIYLA KAHKAYA BOĞDU

İki perde halinde sahnelenen ‘Lafını Esirgemeyenler’ izleyicilerden tam not aldı. Benzerine daha önce pek rastlanmayan şekilde, konuk oyuncuların videolarını da kullanarak gösteriyi sahneleyen Müfit Can Saçıntı izleyicilerle girdiği diyaloglarla kahkahaya boğdu.
 

DAKİKALARCA AYAKTA ALKIŞLANDI

Saçıntı, sahnede, daha önce çekimlerini yaptığı bazı görüntüleri, televizyon aracılığıyla oyuna dahil etti. Tarihten günümüze kadar olan söz ve hiciv ustalarını, kendi üslubuyla anlatan sanatçı  Saçıntı, gösterinin sonunda dakikalarca ayakta alkışlandı.
 

HAYRANLARIYLA TEK TEK ÖZÇEKİM YAPTI

Gösterinin sonunda günün anısına Sanatçı Müfit Can Saçıntı’ya protokol tarafından çiçek takdim edildi. Gösteri sonunda Müfit Can Saçıntı’nın hayranları kendisiyle özçekim (selfie) çektirmek için adeta yarışa girdiler. Ünlü sanatçı hiçbir hayranını kırmayarak tek tek özçekim çektirdi.

Editör: TE Bilisim