Çerkezköy Bakış - Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan’ın şahsi girişimleri ile başlatılan doğalgaz çalışmalında sona gelindi. Ana arterlere döşenecek doğalgaz boruları ilçeye geldi.
 MARMARA EREĞLİSİ DOĞALGAZA KAVUŞUYOR
Marmaraereğlisi doğalgaza kavuşuyor. İlçe genelindeki ölçüm çalışmalarını tamamlayan firma, ana arterlere döşenecek boruları da ilçeye getirmeye başladı. Belediye Başkanının kendisine ait arsaya indirilen borular için başkan İbrahim Uyan, ‘depo bedeli’ olarak herhangi bir ücret talep etmedi.
 Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, seçim öncesi verdiği sözleri bir yıl dolmadan tutmaya başladı. Her fırsatta doğalgazı ilçeye kazandıracağını ifade eden Başkan Uyan, “Biz verdiğimiz sözleri tutmak için gece gündüz çalışıyoruz. Hizmetlerimizi gerçekleştirirken güncel ihtiyaçları da göz ardı etmiyoruz. Doğalgaz artık günümüzün olmazsa olmaz ihtiyaçlarından. Bizlerde bu konuyla ilgili seçim öncesi çalışmalar yapmıştık. Şimdi sonuçlarını görebiliyoruz” dedi.
 SÜLÜN VE ÖZTRAK’A TEŞEKKÜR
Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, ilçe ile ilgili yapılan çalışmalarda Enis Sülün ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak’ın büyük katkılarının olduğunu da ifade etti. Uyan, “Hiç kimse tek başına bir şeyi kolay başaramaz. Belediye ekibimizle iyi bir uyum içinde çalışıyoruz ve arkadaşlarımızın fedakârca çalışıyorlar. Doğalgaz çalışmaları ile ilgili de daha önce Marmaraereğlisi Belediye Başkanlığı yapmış, Milletvekilliği yapmış ve halen Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkan olan Enis Sülün ağabeyimin ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak’ın katkılarını unutmamak gerek. Onların yoğun çabaları ve bizim doğru bilgilendirmelerimiz sonucu ilçemize doğalgazı kazandırdık. Çok yakında ilçe merkezinde doğalgaz yanmaya başlar. Katkısı olan herkese çok teşekkür ederim” dedi.
Editör: TE Bilisim