Çerkezköy Bakış - Çerkezköy Doğanspor, saha kapatma cezası olan 1461 Karadenizspor ile Muratlı sahasında karşılaştı. Mücadele 3-0 Çerkezköy Doğanspor’un üstünlüğü ile sonuçlandı. Çerkezköy Doğanspor bu galibiyetle puanını 15’e yükseltti.

İLK YARI 1-0
Sahaya mutlak üç puan için çıkan Çerkezköy Doğanspor bu arzusunu ilk dakikalardan belli etti.  İstekli, hızlı ve etkili oyunla güçlü rakibi karşısında oyunda üstünlük sağlayan Çerkezköy Doğanspor ilk dakikalardan itibaren 1461 Karadenizspor kalesinde etkili pozisyonlar buldu fakat bu ataklardan sonuç alamadı.  Gol için arayışlarını sürdüren Çerkezköy Doğanspor aradığı golü 31. dakikada buldu. Oğuz Sakin’in attığı golle 1-0 öne geçen Çerkezköy Doğanspor yine etkili ataklarına devam etti. Golden sonra bulduğu pozisyonları değerlendiremeyen Çerkezköy Doğanspor ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

İKİNCİ YARI 3-0
İkinci yarıda farkı arttırıp rahatlamak isteyen deplasman ekibi Çerkezköy Doğanspor bu sefer aradığı golü erken buldu. İkinci yarının henüz başında 47. dakikada Fırat Işık topu filelerle buluşturdu ve takımını 2-0 öne geçirdi. Skorun verdiği rahatlıkla maçın başından beri olan baskısını düşüren Çerkezköy Doğanspor,  bu dakikadan sonra rakibine az da olsa pozisyon verdi. İki takımda maçın son anlarına kadar girdiği pozisyonları değerlendiremedi. Maçın ilerleyen dakikalarına doğru iki takımda oyundan düştü. Atakların sayısı azalırken 87. Dakikada Fırat Işık bir kez daha sahneye çıktı. Işık attığı golle takımının üçüncü kendisinin ikinci golünü kaydetti. Maçın geriye kalan dakikalarında gol sesi çıkmayınca karşılaşma Çerkezköy Doğanspor’un 3-0 üstünlüğü ile sonuçlandı. Doğanspor puanını 15’e yükselterek ‘biz hala buradayız’ mesajı verdi. Çerkezköy Doğanspor ligin 9. Haftasında Marmara Ereğlisi Belediyespor ile karşılaşacak.

Editör: TE Bilisim