Ligin ilk hafta maçında Çukuryurtspor’u mağlup ederek galibiyetle başlayan Çerkezköy Doğanspor ikinci hafta karşılaşmasında Kapaklıspor ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında istediği mücadeleyi sergileyemeyen Çerkezköy Doğanspor sahadan 4-2 mağlup ayrıldı.

Çerkezköy Bakış -
Çerkezköy Doğanspor U-11 Takımı ligin ikinci haftasını mağlubiyetle kapattı.

DOĞANSPOR SEZONA 3 PUANLA BAŞLADI


Çerkezköy Doğanspor sezonun ilk hafta karşılaşmasında Çukuryurtspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmada galibiyet mücadelesi veren Çerkezköy Doğanspor rakibi karşısında ilk devreyi 1-0 önde tamamladı. Çukuryurtspor ikinci devre iki gol bularak karşılaşmada öne geçse de üstünlüğü sürdüremedi. Çerkezköy Doğanspor ilk olarak ikinci golü bularak skora denge getirdi. Ardından bir gol daha bulan Çerkezköy Doğanspor skoru 3-2’ye getirdi. Müsabakanın kalan dakikalarında bir gol daha bulan Çerkezköy Doğanspor karşılaşmadan
4-2’lik üstünlükle ayrıldı.

KAPAKLISPOR MAĞLUBİYETLE BAŞLADI

Kapaklıspor ise geçtiğimiz hafta Sitespor ile karşı karşıya geldi. Kapaklı Sahası’nda oynanan karşılaşmada Kapaklıspor istediği oyunu sergileyemedi. Kapaklıspor sahadan 7-0 mağlup ayrılarak haftayı puansız kapattı.



ÜÇ PUAN KAPAKLISPOR’UN OLDU


Çerkezköy Doğanspor ile Kapaklıspor önceki gün Kapaklı Sahası’nda karşı karşıya geldi. Saat 18.00’da başlayan karşılaşma büyük bir mücadeleye sahne oldu. Her iki ekip de karşılaşmanda galibiyetle ayrılmak için açık bir oyun sergiledi. Kapaklıspor rakibi karşısında daha etkili bir oyun sergiledi. Kapaklıspor karşılaşmadan 4-2’lik üstünlükle ayrılarak haftayı galibiyetle tamamladı.

ÇUKURYURTSPOR HÜKMEN KAZANDI

Ligde mücadele veren bir diğer ekip Çerkezköy 1923 Gençlikspor’un ligden çekilmesinden dolayı Çukuryurtspor haftayı hükmen galibiyetle tamamladı.

HAFTANIN SONUÇLARI

Çerkezköy Doğanspor 2 Kapaklıspor 4
Çerkezköy 1923 Gençlik 0 Çukuryurtspor 3
Sitespor 8 Kapaklı Kartalspor 0
Fevzipaşaspor 5 Çorlu Fenerspor 0

PUAN DURUMU


1.Sitespor 6
2.Fevzipaşaspor 3
3.Çukuryurtspor 3
4.Çerkezköy Doğanspor 3
5.Çorlu Fenerspor 3
6.Kapaklı Kartalspor 3
7.Kapaklıspor 3
8.Çerkezköy 1923 Gençlikspor 0

Editör: TE Bilisim