2.Amatör Küme D Grubu’nda zirve mücadelesi veren Çerkezköy Doğanspor 6.hafta maçında Kapaklı Kartalspor ile karşı karşıya geldi. Kapaklı Sahası’nda oynanan karşılaşmanın her iki devresinde de birer gol bulan Çerkezköy Doğanspor sahadan 2-0 üstünlükle ayrıldı.

Çerkezköy Bakış -
Çerkezköy Doğanspor deplasmanda Kapaklı Kartalspor’u 2-0 mağlup ederek haftayı kayıpsız kapattı.

MAÇ KAPAKLI’DA OYNANDI


Kapaklı Sahası’nda önceki gün oynanan karşılaşma saat 10.30’da başladı. Cüneyt Gülşen’in yönettiği karşılaşmada Abdullah Dindar ile Kamber Duran yardımcı hakem olarak görev yaptı. Karşılaşmanın ilk dakikalarında gelişen ataklardan gol sesi çıkmadı. Çerkezköy Doğanspor maçın 11.dakikasında Gökhan Balıkçı ile golü bularak karşılaşmada 1-0 öne geçti. Golün ardından Çerkezköy Doğanspor ikinci gol mücadelesi verirken Kapaklı Kartalspor ise beraberlik mücadelesi verdi.

DOĞANSPOR ETKİLİ OLDU

İlk devrenin son bölümlerine Çerkezköy Doğanspor’un tek gollü üstünlüğü ile girildi. Kalan dakikalardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre Çerkezköy Doğanspor’un tek gollü üstünlüğü ile tamamlandı. Karşılaşmanın ikinci devresinde de Çerkezköy Doğanspor üstünlüğünü sürdürdü. Kapaklı Kartalspor beraberlik için geliştirdiği ataklardan sonuca gidemedi.



FARK İKİYE ÇIKTI

Karşılaşmanın 56.dakikasında Çerkezköy Doğanspor Seçkin ile sonuca giderek aradaki skor farkını ikiye çıkardı. Golün ardından Çerkezköy Doğanspor oyun kontrolünü tamamen eline aldı. Müsabakanın kalan dakikalarında Kapaklı Kartalspor en azından bir gol için mücadele verse de sonuca gidemedi. Çerkezköy Doğanspor karşılaşmadan 2-0 üstünlükle ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

KARAAĞAÇSPOR BAY GEÇTİ

Karaağaçspor’un maç yapmadan bay geçtiği haftada lider Büyükyoncalıspor ile Güngörmezspor karşı karşıya geldi. Saray Sahası’nda önceki gün oynanan karşılaşma saat 13.00’da başladı.

YONCALI KAYIPSIZ

Büyükyoncalıspor rakibi karşısında baştan sona üstün bir oyun sergiledi. Etkili ataklarını üst üste bulduğu gollerle süsleyen Büyükyoncalıspor rakibi karşısında ilk devreyi 5-1 önde tamamladı. Büyükyoncalıspor etkili oyununu karşılaşmanın ikinci devresinde de sürdürdü. Büyükyoncalıspor karşılaşmanın ikinci devresinde 5 gol buldu. Sahadan 10-1 üstünlükle ayrılan Büyükyoncalıspor üç puanı hanesine yazdırarak haftayı kayıpsız kapattı.

GÜNGÖRMEZ’İN PUANI YOK

Büyükyoncalıspor geride kalan 5 haftada 5 galibiyet elde etti. 15 puan toplayan Büyükyoncalıspor attığı 19 gole karşılık da kalesinde sadece 2 gol gördü. Güngörmezspor ise 5 çıktığı 5 maçta henüz galibiyet yüzü göremedi. 5 maçta 5 gol atan Güngörmezspor kalesinde ise 32 gol gördü.

SAMSUNLULAR PAUNSIZ KAPATTI

Veliköy Sahası’nda oynanan karşılaşmada Samsunlular Yaşar Doğuspor ile Karaağaç Gençlikspor karşı karşıya geldi. Gökay Çevik’in yönettiği karşılaşmada Tezcan Can ile İbrahim Yıldırım yardımcı hakem olarak görev yaptı. Müsabaka büyük bir çekişmeye sahne oldu. Rakibine göre daha etkili bir mücadele sergileyen Karaağaç Gençlikspor sahadan 3-2 üstünlükle ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırdı.



KARAAĞAÇ GENÇLİK İLK GALİBİYETİNİ ALDI

Karaağaç Gençlikspor bu sonuçla puanını 4’e çıkartarak haftayı 5.sırada tamamladı. 4 maçta 1 galibiyet elde eden Karaağaç Gençlikspor 1 karşılaşmadan beraberlik 2 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı. 4 gol atan Karaağaç Gençlikspor kalesinde ise 11 gol gördü. Samsunlular Yaşar Doğuspor ise 4 maçta 1 galibiyet elde ederken 3 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı. 6 gol atan Samsunlular Yaşar Doğuspor kalesinde ise 9 gol gördü. Samsunlular Yaşar Doğuspor 3 puanla ligde 6.sırada yer alıyor.

HAFTANIN SONUÇLARI

Güngörmezspor 1 Büyükyoncalıspor 10
Kapaklı Kartalspor 0 Çerkezköy Doğanspor 2
Samsunlular Yaşar Doğuspor 2 Karaağaç Gençlikspor 3
Karaağaçspor (BAY)
PUAN DURUMU
1.Büyükyoncalıspor 15
2.Çerkezköy Doğanspor 9
3.Karaağaçspor 7
4.Kapaklı Kartalspor 6
5.Karaağaç Gençlikspor 4
6.Samsunlular Yaşar Doğuspor 3
7.Güngörmezspor 0.
Editör: TE Bilisim