Çerkezköy Bakış - 1.Amatör Küme B Grubu şampiyonluk adaylarından Çerkezköy Doğanspor 4.hafta karşılaşmasında Ergenegücü Ulaşspor deplasmanına çıktı. İlk üç haftayı kayıpsız kapatan iki ekibin mücadelesinden Çerkezköy Doğanspor 5-1 üstünlükle ayrıldı.

DOĞANSPOR DEPLASMANA ÇIKTI

Ergene Sahası’nda pazar günü oynanan karşılaşma saat 11.00’da başladı. Çerkezköy Doğanspor karşılaşmaya Alkan Yiğit, Bahadır Sava, Naim Pirinç, Alper Erimez, Kenan Asilkan, Ferhat Şenel, Ferhat Kuş, Murat Kuş, Oguzkan Çabuklar, Mehmet Ömer Bozkurt ile Ahmet Coşkun ilk onbiriyle çıktı.  

ETKİLİ MÜCADELE

Karşılaşmaya iki ekip de kontrollü başladı. İlk dakikalarda her iki ekibin geliştirdiği ataklarda gol sesi çıkmadı. İlerleyen dakikalara doğru Çerkezköy Doğanspor golü bularak karşılaşmada öne geçti. Murat Kuş’un presi sonrasında kazanılan topu Çerkezköy Doğanspor iyi değerlendirdi. Mehmet’in ortasında Oğuzkan topu filelere gönderdi. Gol sonrasında Çerkezköy Doğanspor ikinci gol için ataklar geliştirdi.

FARK İKİYE ÇIKTI

Ani gelişen Çerkezköy Doğanspor atağında Ahmet ortaladı. Ahmet’in ortasında topu iyi takip eden Anıl topu filelere göndererek skoru 2-0’a getirdi. Farkın ikiye çıkmasının ardından Çerkezköy Doğanspor oyunu istediği gibi yönlendirdi. Ergenegücü Ulaşspor aradaki skor farkını kapatmaya çalışsa da başarılı olamadı. İlk devrenin son bölümlerine Çerkezköy Doğanspor’un 2-0’lık üstünlüğüyle girildi.

ERGENEGÜCÜ ETKİLİ OLAMADI

İlk devre sona ermeden bir gol daha bulmak isteyen Çerkezköy Doğanspor ataklarını sürdürdü. Etkili bir oyun sergileyen Çerkezköy Doğanspor, Ahmet’in golüyle skoru 3-0’a getirdi. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca Çerkezköy Doğanspor ilk devreyi 3-0 önde tamamladı.

DOĞANSPOR FARKA GİTTİ

Karşılaşmanın ikinci devresinde de etkili olan taraf Çerkezköy Doğanspor oldu. Ergenegücü Ulaşspor oyun kontrolünü sağlayamadı. Rakibinin atakları karşısında çaresiz kalan Ergenegücü Ulaşspor uzun toplarla gol arasa da yine istediğini elde edemedi. Çerkezköy Doğanspor Oğuzkan ile dördüncü golü, ardından Anıl ile beşinci golü buldu.

GALİBİYETLE TAMAMLADI

Maçın son bölümlerine Çerkezköy Doğanspor’un 5-0’lık üstünlüğüyle girildi. Ev sahibi Ergenegücü Ulaşspor uzatma dakikalarında sonuca giderek farkı dörde indirdi. Karşılaşmada başka gol olmayınca Çerkezköy Doğanspor karşılaşmadan 5-1 üstünlükle ayrılan taraf oldu. Çerkezköy Doğanspor bu galibiyetle puanını 12’ye çıkartarak haftayı kayıpsız geçti.
Editör: TE Bilisim