Çerkezköy Bakış - Tekirdağ 1.Amatör Ligi B Grubu’nda 11. Hafta tamamlandı. Lider Çerkezköy Doğanspor rakibi Çorlu Korespor’u 10-0 mağlup ederek haftayı kayıpsız geçti. Fevzipaşaspor kendi sahasında Çorlu Trakya Balkanspor ile 2-2 berabere kalırken Çerkezköy 1923 Gençlikspor  deplasmanda Büyük Yoncalıspor’a 5-2 mağlup oldu.

LİDER FARK ATTI

Lider Çerkezköy Doğanspor pazar günü Mustafa Uğraş Stadı’nda oynadığı maçta rakibi Çorlu Korespor’u farklı geçti. Haftaya 28 puanla lider giren Ç.Doğanspor evinde konuk ettiği ligde henüz galibiyet ve puan ile tanışamayan Çorlu Korespor ‘u 10-0 mağlup etti. Bol gollü galibiyet ile puanını 31’e yükselten Çerkezköy Doğanspor liderliğini sürdürürken, Çorlu Korespor 11. haftayı da puan ile tanışamadan tamamladı.

PAŞA YİNE KAZANAMADI

Pazar günü Veliköy Sahasında oynanan maçta Fevzipaşaspor ile Çorlu Trakya Balkanspor 2-2 berabere kaldı. Aldığı bir puan ile Fevzipaşaspor puanını 19’a yükseltti fakat 4. Sıraya geriledi. 13 puana yükselen Çorlu Trakya Balkanspor ise  6.sırada kendisine yer buldu.

1923 GENÇLİK KAZANMAYI UNUTTU

Büyük Yoncalıspor ile Çerkezköy 1923 Gençlikspor arasında oynanan maçı ev sahibi Büyük Yoncalıspor 5-2 kazandı. Son haftalarda aldığı galibiyetlere bir yenisini daha ekleyen Büyük Yoncalıspor puanını 20’ye çıkararak 3. Sıraya yükseldi. Haftayı mağlup kapatan Çerkezköy 1923 Gençlikspor ise 9 puanla 9. sırada kaldı.

ZİRVE TAKİBİNİ SÜRDÜRÜYOR

Liderin 3 puan gerisinde bulunan ErgenegücüUlaşspor deplasmanda karşılaştığı Sağlık Mahallesispor’u 2-1 mağlup etti. Aldığı galibiyet ile Ergenegücü Ulaşspor puanını 28’e yükselterek zirve takibini sürdürdü. Kendi sahasında mağlup olan Sağlık Mahallesispor ise 9 puanla haftayı tamamladı.

BERABERE KALDILAR

Pazar günü Ergene Sahasında oynanan müsabakada Vakıflar Güvenspor ile Çorluspor karşı karşıya geldi.1-1 berabere biten maç sonunda Vakıflar Güvenspor puanını 17’ye yükselterek 5. Sırada kendisine yer bulurken Çorluspor puanını 12’ye yükseltti.
Editör: TE Bilisim