2.Amatör Küme D Grubu 3.hafta mücadelesinde Çerkezköy Doğanspor ile Karaağaç Gençlikspor karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında baştan sona üstün bir oyun sergileyen Çerkezköy Doğanspor sahadan 6-0 üstünlükle ayrılarak üç puanı hanesine yazdırdı.

Çerkezköy Bakış -
Haftaya Büyükyoncalıspor karşısında aldığı mağlubiyetle başlayan Çerkezköy Doğanspor, ligin 3.hafta maçında Karaağaç Gençlikspor’u mağlup etti.
MAÇ KAPAKLI’DA OYNANDI
Kapaklı Sahası’nda önceki gün oynanan karşılaşma saat 15.30’da başladı. Berkay Daban’ın yönettiği karşılaşmada Ümit Malak ile Süleyman Ekinci yardımcı hakem olarak görev yaptı.
DOĞANSPOR ÖNE GEÇTİ
Karşılaşmanın ilk dakikalarında her iki ekip de kontrollü bir oyun sergiledi. İlk dakikalarda gelişen ataklardan gol sesi çıkmadı. İlerleyen dakikalara doğru Çerkezköy Doğanspor rakibi karşısında baskısını artırdı. Sağlı sollu ataklarla gol arayan Çerkezköy Doğanspor ilk golü Seçkin ile bularak karşılaşmada 1-0 öne geçti. Golün ardından Çerkezköy Doğanspor rakibi karşısında ikinci gol mücadelesi verirken Karaağaç Gençlikspor ise beraberlik mücadelesi verdi.
KARAAĞAÇ GENÇLİK DİRENEMEDİ
Maçta ilk devrenin ilerleyen dakikalarına Çerkezköy Doğanspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile girildi. Baskısını iyice yoğunlaştıran Çerkezköy Doğanspor ilk devre sona ermeden Onur ile golü bularak farkı ikiye çıkardı. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre Çerkezköy Doğanspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.



FARK AÇILDI
Karşılaşmanın ilk devresini 2-0 önde tamamlayan Çerkezköy Doğanspor ikinci devrede de etkili bir oyun sergiledi. Maçın 51.dakikasında Çerkezköy Doğanspor etkili geldi. Karaağaç Gençlikspor tehlikeyi uzaklaştıramayınca Çerkezköy Doğanspor, Gökhan Balıkçı ile sonuca gitti.
DOĞANSPOR ETKİLİ OLDU
Çerkezköy Doğanspor karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde de skorer oyununu sürdürdü. Karaağaç Gençlikspor bir yandan aradaki skor farkını azaltmaya çalışırken bir yandan ise en azından bir gol için ataklar geliştirdi. Karaağaç Gençlikspor geliştirdiği ataklardan sonuca gidemedi. Maçın 61.dakikasında Çerkezköy Doğanspor aradaki skor farkını dörde çıkardı. Gol, Gökhan Balıkçı’dan geldi. Karaağaç Gençlikspor bu golün ardından tamamen oyun disiplininden koptu.
ÜÇ PUAN DOĞANSPOR
Maçın son bölümleri de Çerkezköy Doğanspor’un üstünlüğü ile sona erdi. Çerkezköy Doğanspor 82.dakikada aradaki skor farkını beşe çıkardı. Çerkezköy Doğanspor’un golü Erdi ile geldi. Çerkezköy Doğanspor maçın son dakikalarında Erdi ile bir gol daha bularak aradaki skor farkını 6’ya çıkardı. Müsabakada başka gol olmayınca Çerkezköy Doğanspor sahadan 6-0 üstünlükle ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırdı.
HAFTANIN SONUÇLARI
Karaağaç Gençlikspor 0 Çerkezköy Doğanspor 6
Güngörmezspor 2 Kapaklı Kartalspor 5
Büyükyoncalıspor 3 Karaağaçspor 0
Samsunlular  Yaşar Doğuspor (BAY)
PUAN DURUMU
1.Büyükyoncalıspor 9
2.Karaağaçspor 6
3.Çerkezköy Doğanspor 6
4.Kapaklı Kartalspor 6
5.Samsunlular Yaşar Doğuspor 0
6.Güngörmezspor 0
7.Karaağaç Gençlikspor 0.
Editör: TE Bilisim