1.Amatör Küme B Grubu ekiplerinden Çerkezköy Doğanspor, teknik direktörlüğe Ahmet Sarı’yı getirdi. A Takım başında ilk 3 hafta görev yapan Utku Onur Tülüş, alt yapı takımlarını çalıştıracak.

Çerkezköy Bakış -
Geride kalan ilk 3 haftada istediği çıkışı bir türlü yakalayamayan Çerkezköy Doğanspor, tecrübeli isim Ahmet Sarı’yı takımın başına getirdi.

İMZA TÖRENİ DÜZENLENDİ


Çerkezköy Doğanspor Lokali’nde önceki gün saat 18.30’da düzenlenen imza törenine Çerkezköy Doğanspor Kulübü Başkanı Kazım Asbaş, Genel Kaptan Aykut Akar, Muhasip Üyesi Nevzat Kumru, Kulüp Müdürü Aydın Darcan ile Çerkezköy Doğanspor’un yeni teknik direktörü Ahmet Sarı katıldı. 

“AHMET SARI İLE HEDEFİMİZE ULAŞACAĞIZ”


Çerkezköy Doğanspor Kulübü Başkanı Kazım Asbaş, sezon öncesi belirledikleri hedef doğrultusunda Ahmet Sarı’yı takımın başına getirdiklerini söyleyerek “Ahmet Sarı ile hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyoruz. Hedefimiz grubumuzu ilk sırada tamamlayarak Süper Amatör Lig’e yükselmektir” dedi. İlk üç hafta teknik direktör olarak görev yapan Utku Onur Tülüş’ün bundan sonra alt yapıda görev yapacağını açıklayan Asbaş “Kendisine şimdiye kadar A Takıma sunduğu katkılar nedeniyle teşekkür ediyorum. Ahmet Sarı’ya da A Takım’da başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu. 

SARI TEŞEKKÜR ETTİ


Başarılı Teknik Direktör Ahmet Sarı, Çerkezköy Doğanspor ile anlaştığı için duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Çerkezköy Doğanspor yönetimine teşekkür etti. Ligde artık 3 haftanın geride kaldığını belirten Ahmet Sarı bundan sonra önlerine bakacaklarını söyleyerek “Lig uzun bir maraton. İlk üç hafta geride kaldı. Önümüzdeki maçları en iyi şekilde tamamlayarak ligi hedeflediğimiz noktada tamamlamak istiyoruz” dedi.

“ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ”


Ahmet Sarı kalan haftalarda her maçın kendileri için final havasında geçeceğini vurgulayarak “Takımı kısa sürede tanıyarak ligin 4.haftasında oynayacağımız Marmara Ereğlisi maçına hazırlanacağız. Takım olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız.” ifadelerine yer verdi. 

UZUN SÜRE VELİKÖYSPOR’U ÇALIŞTIRDI


Ahmet Sarı, uzun süre Veliköyspor’da görev yaptı. Veliköyspor’da birçok başarıya imza atan Ahmet Sarı şampiyonluklu sevincini yaşayarak Süper Amatör Lig’e yükseldi. Veliköyspor’un U-17 Takımı ile U-19 Takımı’nda Tekirdağ Şampiyonluğu yaşayan Ahmet Sarı, bir dönem de 1911 Çerkezköyspor’da görev yaptı. 

LİGE MAĞLUBİYETLE BAŞLADI


Geçtiğimiz sezon 2.Amatör Küme’de elde ettiği başarının ardından 1.Amatör Küme’ye yükselme başarısı gösteren Çerkezköy Doğanspor, 1.Amatör Küme B Grubu’nda zirve mücadelesi veriyor. Ligin ilk haftasında Çerkezköy Fevzipaşaspor ile karşı karşıya gelen Çerkezköy Doğanspor sahadan istediği sonuçla ayrılamadı. (1-3) Lige mağlubiyetle başlayan Çerkezköy Doğanspor ikinci hafta karşılaşmasında Çukuryurtspor deplasmanına çıktı. Saray Sahası’nda oynanan karşılaşmada etkili bir oyun sergileyen Çerkezköy Doğanspor sahadan 5-2’lik üstünlükle ayrılarak ligdeki ilk galibiyetini aldı.

DOĞANSPOR 3 PUANDA


Çerkezköy Doğanspor 3.hafta karşılaşmasında Çerkezköy 1923 Gençlikspor ile karşı karşıya geldi. Saray Sahası’nda oynanan karşılaşma büyük bir çekişme yaşandı. Her iki ekibin galibiyet mücadelesinden Çerkezköy Doğanspor 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Çerkezköy Doğanspor geride kalan 3 haftada 1 galibiyet alırken 2 karşılaşmadan mağlubiyetle ayrıldı. 2 gol atan Çerkezköy Doğanspor kalesinde 7 gol gördü. Çerkezköy Doğanspor 3 puanla 6.sırada yer alıyor.
Editör: TE Bilisim