Çerkezköy Bakış - Hafta sonu evinde Ergenegücü Ulaşspor ile karşılaşacak olan Çerkezköy Doğanspor’un karşılaşması ertelenmişti. Çerkezköy Doğanspor, Kaleci Muhammed Karakaş, Emre Karakaya ve Ömer Berkay Eker ile anlaştı.

MUHAMMED KARAKAŞ KİMDİR ?

1988 doğumlu olan Karakaş, futbola doğduğu yerin de takımı olan Gümüşhanespor’da başladı. Karakaş buradan sonra sırasıyla, Gaziantepspor, Yeni Ereğlispor, Geredespor, SincanBelediyespor, MKE Kırklarelispor, Yozgatspor, Bartınspor ve Çorluspor 1947 formalarını giydi. Karakaş artık Çerkekzöy Doğanspor’un başarısı için mücadele edecek.

EMRE KARAKAYA KİMDİR ?

23 yaşındaki genç oyuncu, futbol hayatına Avcılar Belediye Geçlikspor ile başladı.  Karakaya buradan sonra sırasıyla, Karsspor, İstanbul Konyaspor, Hasköyspor  ve Altıntepsispor formalarını giydi. Karakaya artık Çerkezköy Doğanspor formasını terletecek.

ÖMER BERKAY EKER KİMDİR ?

1997 doğumlu genç futbolcu futbol hayatına 2007 yılında Avcılar Belediyespor’da başladı. 2015 yılına kadar burada top koşturmaya devam eden Eker, buradan sonra sırasıyla, İstanbul Konyaspor, Hasköyspor ve Altıntepsispor formasıyla mücadele etti. Eker, artık Çerkezköy Doğanspor’un başarısı için çalışacak.

Editör: TE Bilisim