Çerkezköy Bakış - Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi  Mart ayında doğan 58 üyesi için doğum günü kutlaması düzenledi. Kutlamaya Cumhur İttifakı AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva, belediye meclis üyesi adayları, hayırsever Müjgan-Serkan Karagöz çifti, Dernek Başkanı Hayrettin Çetinkaya ve dernek üyeleri katıldı.

“TÜRKİYE’DE PARMAKLA GÖSTERİLEN BİR ÇERKEZKÖY ŞUBESİ VAR”

Programda açılış konuşmasını yapan Çetinkaya, “Türkiye’de parmakla gösterilen bir Çerkezköy şubesi var. Bunu daha da ileriye taşımak istiyoruz. Okullarda, çocuklarımızı engelliler konusunda bilinçlendiriyoruz. Bana göre yaptığımız en güzel eğitimdir” dedi.

KOZUVA’YA TEŞEKKÜR ETTİ

Sözlerine Cumhur İttifakı AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva’ya teşekkürlerini ileterek başlayan TSD Çerkezköy Gençlik Kolları Başkanı Cengizcan Çil, “Bizleri bugüne kadar hiç yalnız bırakmadınız ve bırakmayacağınızı da düşünüyoruz TSD adına sizlere çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“ÇERKEZKÖY İÇİN OLMAZSA OLMAZLARDANSINIZ”

Burada kısa bir konuşma yapan Kozuva, “Burası artık benim evim oldu. Sizleri çok seviyorum. Hepimiz birer engelli adayıyız. Allah kısmet ederse belediye başkanı seçildiğimizde de yine engelli kardeşlerimizin yanında olacağız. Her konuda size söz veriyorum. Çerkezköy için olmazsa olmazlardansınız. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı döneminde de hep yanınızdaydık, bundan sonra da yanınızda olacağız.” dedi.
Konuşmaların ardından Kozuva’nın hediye olarak aldığı üzerinde ‘Engelsiz Çerkezköy’ yazan pasta kesildi.

Editör: TE Bilisim