Çerkezköy Bakış - Kapaklı’daki Hawthorn Suites By Wyndham Otelde düzenlenen yemeğe, Tekirdağ Tabipler Odası Başkanı Dr. Gökhan Gözde, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği İdari Hizmetler Başkanı Kürşat Koparan, Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op.Dr. Ayhan Arslan, İrmet Hospital Hastanesi Başhekimi Dr. Burç Baykaran ile çok sayıda doktor katıldı.
 

AMAÇ BİR ARAYA GELMEK

Açılış konuşmasını ise Tekirdağ Tabipler Odası Başkanı Gökhan Gözde yaptı.  Gözde, “Bugünkü buluşmamızın amacı siz meslektaşlarımızla bir araya gelmek, daha fazla zaman geçirmek, yoğun çalışma ortamımızdan dolayı sizlerle görüşemediğimiz zamanları telafi etmek ve sizleri de bir araya getirmektir. Bunun için ne yapabiliriz diye düşünürken Optimed Hastanesi ve İrmet Hastanesi ‘Biz buna destek olabiliriz’ dedi. Öncelikle onlara teşekkür ediyorum. Optimed Hastanesi sponsorluğunda bu gece burada bir aradayız. Geldiğiniz için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. İrmet Hospital Hastanesi Başhekimi Dr. Burç Baykaran ise, düzenlen yemekten dolayı herkese teşekkür etti.
 

TRAKYA’NIN EN BÜYÜK VE KAPSAMLI İKİ ÖZEL HASTANESİ DE ÇERKEZKÖY’DE

Tekirdağ Tabip Odasının ev sahipliğinde ve Optimed Hastanesinin sponsorluğunda düzenlenen yemeğe katılım sağlayanlara teşekkür eden Optimed Hastanesi Genel Müdürü Ayhan Arslan, “Bu salonda ağırlıklı olarak Çerkezköy, Kapaklı ve Saray bölgesindeki hastanelerde, aile sağlığı merkezlerinde ve işyerlerinde çalışan hekim meslektaşlarımız var. Bugün gelinen noktada, Çerkezköy başta olmak üzere, bölgemiz, Trakya’da sağlık hizmeti sunumunda en elverişli koşullara ulaşmıştır. Yenilenen ve büyüyen Çerkezköy ve Saray Devlet Hastanelerimizin yanı sıra, Trakya’nın en büyük ve kapsamlı iki özel hastanesi de Çerkezköy’dedir ve son iki yılda binalarını yenilemişlerdir.”dedi.
 

PLAKETLER VERİLDİ

Konuşmaların ardından yemeğe katılan doktorlara, mesleğe verdikleri yıllar anısına plaket takdim edildi. Plaket töreni ardından yemek canlı müzik eşliğinde devam etti.

Editör: TE Bilisim