Çerkezköy Bakış - 12-15 Şubat 2015 tarihlerinde Antalya–Belek’te düzenlenen Turkish Open Uluslararası Taekwondo Şampiyonası’na Tekirdağ’ı temsilen katılan Doruk Spor Kulübü sporcuları başarıyla döndü.
6 SPORCU KATILDI
Başarılı sporcular, antrenörleriyle birlikte Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’ı restore edilen tarihi belediye binasındaki makamında ziyaret etti. Katıldıkları şampiyona hakkında bilgiler veren Kulüp Antrenörü Osman Demirel yaptığı açıklamada, “70 ülkeden 1200 sporcunun katıldığı turnuvaya kulübümüzü temsilen 6 sporcu ile katıldık. Sporcularımızdan +68 kg genç bayanlar kategorisinde Damla Demirel, Avrupa üçüncüsü oldu. Ayrıca 65 kg Yıldız Erkeklerde Bahadır Çelik, Avrupa ikincisi oldu. Şampiyonada başarılı olarak bize bu gururu yaşatan sporcularımıza teşekkür ediyorum,” dedi.
“DAHA BÜYÜK BAŞARILAR HEDEFLİYORUZ”
Doruk Spor Kulübü’ne verdiği maddi ve manevi destekten dolayı Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’a teşekkür eden Demirel, “Çorlu Belediyesi olarak sporun ve sporcuların her daim yanında oldunuz. Bize verdiğiniz destekle ileride daha büyük başarılar elde etmeyi hedefliyoruz,” şeklinde konuştu. Doruk Spor Kulübü Antrenörü Osman Demirel ve başarılı sporcuları tebrik eden Başkan Baysan, spora ve sporculara verilen desteğin artarak devam edeceğini ifade ederek onlara başarılar diledi.

Editör: TE Bilisim