Çerkezköy Bakış - Süleymanpaşa Belediyesi Dost Eli Aşevi hizmete girdiği günden beri ihtiyaç sahibi Süleymanpaşalılara sıcak yemek hizmeti sunmaya devam ediyor.Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yapılan araştırmalar sonucu evinde sıcak yemek yeme imkanı olmayan vatandaşlara yönelik Dost Eli Aşevi’nde hazırlanan 4 çeşit yemek her gün güleryüzlü Süleymanpaşa Belediyesi personeli ile vatandaşlara sunuluyor.

SICAK YEMEKLER GÜNDE 350 İHTİYAÇ SAHİBİNE ULAŞIYOR

Sosyal belediyecilik yolunda yaptığı hizmetlerle adından söz ettirmeye devam eden Süleymanpaşa Belediyesi, yemek yapamayacak durumda olan hasta, yaşlı, engelli ve ya kimsesiz vatandaşlara sıcak yemek ulaştırma amacıyla çıktığı yolda günde 350 Süleymanpaşalıya ulaşırken her geçen gün daha fazla ihtiyaç sahibinin yanında olmayı hedefliyor.

AŞEVİNDE HAZIRLANAN YEMEK ADRESE TESLİM

Dost Eli Aşevi ile ilgili açıklamalarda bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat; “Bizler Süleymanpaşa ilçemizde sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergilemeye çalışıyoruz. Bu şehirde herkesin yüzünü güldüremezsek de kimse aç kalmasın diye büyük bir uğraş içindeyiz. Bu doğrultuda kurduğumuz Süleymanpaşa Belediyesi Dost Eli Aşevi ile her geçen gün daha fazla ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza sıcak yemek dağıtıyoruz. Aşevi’nde hazırlanan yemeğimizi artık kapı kapı dolaşarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırmanın gururunu yaşıyoruz.” ifadelerini kullandı.

RAMAZAN BULUŞMALARININ YEMEKLERİ DE AŞEVİNDE HAZIRLANIP PAKETLENİYOR

Öte yandan Süleymanpaşa Belediyesi’nin Ramazan Buluşmaları adı altında her gün gerçekleştirdiği mahalle iftarları için de  Süleymanpaşa Belediyesi Dost Eli Aşevi’nde her gün dört çeşit ve ortalama bin kişilik yemek hazırlanıp paketlenerek Süleymanpaşalılar ile buluşturuluyor.

Editör: TE Bilisim