Çerkezköy Bakış - Orantısız nüfus artışının dezavantajlarından biri olan trafik yoğunluğunun olumsuzlukları Çerkezköy’de her gün baş gösteriyor. İlçenin en işlek caddesi olan Atatürk Caddesi’ne giren bir kamyon trafiği adeta felç etti. Vatandaşların ve diğer sürücülerin büyük tepkisine maruz kalan kamyon şoförü trafik polislerinin yazdığı cezaya aldırmadan aynı yoldan yoluna devam etti.

CADDE ORTASINDA DURDU

Duyarsız bir kamyon sürücüsü trafiği felç etti. İlçenin en işlek caddesi olan ve büyük araç girişinin yasak olduğu Atatürk Caddesi’ne giren koca kamyon, yapılan çift sıralı hatalı parkların da etkisiyle cadde ortasında kaldı. Uzunca araç kuyruğuna sebebiyet veren kamyon vatandaşları çileden çıkardı.

ÇERKEZKÖY MÜ, MECİDİYEKÖY MÜ?

Cadde esnafı, sürücüler ve vatandaşlar ortaya çıkan manzara karşısında sessiz kalmazken, esnaflar caddenin yoğunluğundan dolayı ‘Çerkezköy mü, Mecidiyeköy mü?’ şeklinde serzenişte bulundu. Yaklaşık 15 dakika boyunca olduğu yerden kıpırdayamayan kamyona polis müdahale etti.



YEŞİL ALANA ÇIKTI

Tıkanan trafiğe müdahale eden trafik ekipleri, kamyon sürücüsüne ceza yağdırdı. Yolu kapatan kamyon polislerin yardımı ile caddeden çıkartılmaya çalışırken, yeşil alana çıkarak çiçeklere de zarar verdi. Duyarsız sürücü kesilen cezanın ardından yolunda değişiklik yapmayarak aynı şekilde yoluna devam etti.

HATALI PARKLARA DA TEPKİ GÖSTERİLDİ

Yaşanılan trafik çilesinin ardından vatandaşlar cadde boyunca yapılan çift sıralı ve düzensiz parklardan dolayı seyir halinde olan araçlara geçiş alanı kalmadığından yakındı. Sürücüler günden güne çekilmez bir hal alan Çerkezköy trafiğine yetkililerin acil şekilde müdahale edilmesini de istediler.
Editör: TE Bilisim