Çerkezköy Bakış - Lemar düğün salonunda düzenlenen programa Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı ve AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Şentop’un yanı sıra Eğitim Bir-Sen Tekirdağ İl Başkanı Ferruh Topuz, Çerkezköy Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Yusuf Hayri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş ve çok sayıda öğretmen katıldı.

“TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜĞÜYÜZ”

Programın açılış konuşmasını Eğitim Bir-Sen Tekirdağ İl Başkanı Ferruh Topuz yaptı. Başkan Topuz, Tekirdağ’da 8 bin üyelerinin olduklarını söyledi. Topuz, “Türkiye’nin 1 milyonu aşkın üyesi ile en büyük sivil toplum kuruluşu olan Memur-Sen ailesi ile bir arada olmak ne kadar da güzel. Bizler bu sevda ile yolumuza devam ediyoruz.” dedi.

“HEP MİLLETİN YANINDA OLDUK”

Topuz’un ardından Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, sendikalılara hitap etti. Başkan Yalçın, “Yarım asıra yürüyen bir hareketiz. Türkiye’nin tekil olarak en geniş ve büyük ailedir Memur-Sen. Memur-Sen hiçbir zaman milletle karşı karşıya gelmedi. Her zaman millet iradesi ile hareket ettik. Bizim derdimiz, gayemiz millettir. Memur-Sen bunun için her türlü kirli fotoğraftan uzaktır.
Memur-Sen olarak, bu ülkenin kabul görmüş değerlerini korumuştur. Memur-Sen kuruluş felsefesine sadık kalan sendikadır Memur-Sen.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim