Çerkezköy Bakış - Çerkezköy’de eğitim yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş’ün girişimleri doğrultusunda yeni eğitim yuvaları ilçeye kazandırılıyor. Yeni yatırımlarda hayırseverlerin bulunması konusunda ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler’in çok büyük katkısı olduğu öğrenildi.

PROTOKOL SÜLEYMANPAŞA’DA YAPILDI 

Çerkezköy’e 2 yeni okul ve 4 okulda da güçlendirme çalışması yapılması için düzenlenen protokol imza töreni, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Tekirdağ Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Çevre Şehircilik İl Müdürü Kaan Sinan Tohumcu, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş ve ÇOSB Yönetim Kurul Başkanı Eyüp Sözdinler’in katılımıyla gerçekleşti.

BAĞLIK MAHALLESİNE 

Protokol kapsamında Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi 1466 Ada 2 parselde (Çevreyolunun karşı tarafında) Altek Döküm Hadde Mamulleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. adına Fehmi Denizli tarafından 21 derslikli okul yapılacak. Yaklaşık maliyeti 7,5 milyon TL olan okul ile bölgedeki öğrencilerin otobanın karşı tarafına geçmesine gerek kalmayacak ve bölgeye büyük bir kolaylık getirecek. 

KIZILPINAR’A ANADOLU LİSESİ

Kızılpınar Mahallesi’nde (Kızılpınar Mera Mevkisi 80 dönümlük eğitim kampüs alanı) Sarbak Metal Ticaret ve Sanayii A.Ş. adına Andon Arekelyan tarafından yaklaşık maliyeti 7,5 milyon TL’ye mal olması beklenen 21 derslikli Anadolu Lisesi yapılacak. Okul bittiğinde Kızılpınar Anadolu Lisesi bağımsız binasına kavuşmuş olacaktır.

RECEP ARİF GABRALI İLKOKULU GÜÇLENDİRİLECEK

İstasyon Mahallesi’nde bulunan Recep Arif Gabralı İlkokulu’nun güçlendirmesi Çerkezköy Elektrik Üretim A.Ş. tarafından yapılacak.

HFZ ANADOLU LİSESİNE GÜÇLERDİRME  

İstasyon Mahallesi’ndeki Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi binasının güçlendirmesi YMS Yurttaş Makine Sanayi ve Tic. Ltd. Şti sahibi Kemal Yurttaş tarafından yapılacak. 

ATATÜRK VE FEVZİPAŞA İLKOKULLARI GÜÇLENDİRİLDİ

Fevzipaşa Mahallesinde bulunan Fevzipaşa İlkokulu anasınıfı binası ve Gaziosmanpaşa Mahallesinde bulunan Atatürk İlkokulu yeni binasının güçlendirmeleri ise okulların okul aile birlikleri, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çerkezköy Kaymakamlığı’nın katkılarıyla yapıldı
Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, katkılarından dolayı hayırseverlere teşekkürlerini iletti.

Editör: TE Bilisim