Çekezköy Bakış-Mandalı Restaurantta düzenlenen Türk Eğitim-Sen Çerkezköy Şube Başkanı Erkan Durmaz ve yönetimi tarafından organize edilen kahvaltı programına; Türk Eğitim-Sen Tekirdağ İl Başkanı Kamuran Varma, İl Yönetim Kurulu Üyesi Hayrettin Ünal, Türk Eğitim-Sen Çorlu Şube Başkanı Fatihan Bektaş, Türk Eğitim-Sen Ergene Şube Başkanı Kamil Duman, Türk Eğitim-Sen Kapaklı Şube Başkanı İsmail Taşdelen, Türk Eğitim-Sen Saray Şube Başkanı Erol Erer ve Çerkezköy’de görev yapan sendika üyesi öğretmenler ve aileleri katıldı.


“ÇERKEZKÖY'DE ÜYE SAYIMIZ 400'Ü GEÇTİ”

Yoğun bir katılımın olduğu programda açılış konuşmasını yapan Durmaz, “Pandemi nedeniyle bir araya gelemediğimiz günlerin son bulması neticesinde üyelerimizin bir araya gelerek birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olmasını sağlayacak kahvaltı programımıza hoş geldiniz. İnşallah bir arada olamadığımız günler bir daha geri gelmez.

Çerkezköy'de üye sayımızın 400'ü geçmiş olması, eğitim çalışanlarının sendikamıza gösterdiği ilgi ve alakanın bir çığ gibi artması bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Türk memur sendikacılığının kutup yıldızı olan Türk Eğitim-Sen'in ülke çapındaki hızlı yükselişine bizler de katıldığımız için onur duyuyoruz.

Dayanışmamızı arttıran birik ve beraberliğimizi sağlayan bu etkinliğimizde bizleri yalnız bırakmayan üyelerimize ve ailelerine ayrıca Tekirdağ İl Başkanlığımıza ve diğer ilçelerimizin kıymetli temsilcilerine teşekkür ederim.” dedi.
Türk Eğitim-Sen Tekirdağ İl Başkanı Kamuran Varma’da bir konuşma yaparak, sendika çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Editör: TE Bilisim