Çerkezköy Bakış - Yılda yüzde 10’luk nüfus artışı ile Türkiye’nin en çok göç alan ilçesi olan Çerkezköy’de artan nüfusla beraber en çok ihtiyaç haline gelen derslik sorunu hayırseverlerin yatırımları ile giderilmeye devam ediyor. Ambardere mevkiindeki Eğitim Kampüsüne hayırsever çift Ahmet-Seval Çetin tarafından Fen Lisesi,
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ise Sosyal Bilimler Lisesi yaptırılıyor. Eğitme bir destek de hayırsever Yusuf Şenel’den geldi.
 

PROTOKOL İMZALANDI

İstasyon Mahallesindeki okullar bölgesinde bulunan hazinesine ait taşınmaz üzerine Hayırsever Yusuf Şenel tarafından yaptırılacak olan 32 Derslikli Yusuf Şenel İlkokul-Ortaokul yapım işine ait protokol Tekirdağ Valiliğinde, Vali Mehmet Ceylan, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Albayrak, Hayırsever Yusuf Şenel tarafından imza altına alındı.
 

SOSYAL MEDYA’DAN AÇIKLAMA YAPTI

Protokol imza törenine katılan Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, yeni yapılacak olan okulla ilgili sosyal medya hesabı facebook üzerinden duygularını paylaştı. Gümüş, “Bugün görev hayatımda en mutlu günlerimden birini yaşadım. İlk defa Tekirdağ Milletvekilimiz Ayşe Doğan tarafından açıklanan hayırseverimiz Yusuf Şenel tarafından ilçemiz Tepe bölgesinde 32 derslikli olarak yaptırılacak olan, kullanılabilecek 45 dersliği olan, her şeyiyle özel, spor alanları, laboratuvarları ile Tepe bölgemizde önümüzdeki yıllarda derslik sorununu çözecek okulumuzun Sayın Valimiz Mehmet Ceylan, Çerkezköy Kaymakamı Sayın Atilla Selami Abban, hayırseverlerimiz Yusuf Şenel ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Halis İşler beyin katılımıyla protokol imza törenini yaptık. Okulumuzun her şeyi hayırseverimiz tarafından tamamlanacaktır.Çerkezköy’ümüze Tekirdağ ilimize hayırlı olmasını diliyorum. Sayın Valimize, Sayın Kaymakamımıza ve Sayın hayırseverimiz Yusuf Şenel beye teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun.” İfadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim