1911 Çerkezköyspor Teknik Direktörü Sefer Ekizoğlu haftasonu deplasmada Malkaraspor’a karşı alınan galibiyeti değerlendirdi. Ekizoğlu oyuncularını verdikleri üstün mücadeleden dolayı tebrik ederken, kendilerini desteklemek için gelen deplasmana gelen yöneticilerine de teşekkür etti. Teknik patron Ekizoğlu değerlendirme açıklamasının sonunda ise tribünlerde ki kötü tezahürata son verilmesini istedi.

Çerkezköy Bakış - 1911 Çerkezköyspor teknik hocası Sefer Ekizoğlu dün saat 13:00’da düzenlediği basın toplantısında hasta sonu oynanan Malkaraspor maçına ilişkin değerlendirme yaptı.
“GÜZEL MÜCADELE ETTİLER”
Ekizoğlu, “Futbolcularım, bu karşılaşmada inanılmaz bir mücadele örneği gösterdiler. Maçın başında erken bulduğumuz iki gol bizi çok rahatlattı. Devre sonuna doğru köşe vuruşundan bir gol yedik ve ilk yarı 2-1 bizim üstünlüğümüzle sonuçlandı. İkinci yarıya rakibimizin daha baskılı başlayacağını biliyorduk ve soyunma odasında oyuncularımızla bunun üzerine konuştuk. Mücadele’nin ikinci yarsının orta bölümlerinde 3’üncü golü de bulduk. Rakip uzun boylu oyuncuları ile bize karşı mücadele verdi. Buna karşılık bizde taktiksel risk alıp takımın en uzunu olan Salih İzmir’i savunma önünde oynattı. Bu risk bize terste yansıyabilirdi fakat oyuncularımız ciddi anlamda bu maça ayrı bir kenetlenmişti. Salih bir çok pozisyonda kafa toplarını aldı. Maçın ilerleyen bölümlerinde yine kornerden bir gol yedik. Son bölümlerde ise iyi savunma yaparak maçı galip tamamladık.” dedi.
“KÖTÜ TEZAHÜRAT YAPILMASIN”
Maçın analizini yapan başarılı teknik patron daha sonra tribünlerdeki kötü tezahüratlara ilişkin konuştu. Sahalarının kapatılmaması ve seyircisiz oynamamak için tribünlerde küfür istemiyoruz. Yöneticilerimiz deplasmanda yanımızda oldu hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Taraftarlarımıza bir çağrıda bulunmak istiyorum bundan sonra taraftarlarımız hem iç hem dış sahada kötü tezahüratta bulunmamalıdırlar.” ifadelerini kullandı.
“HAKAN TİCE DÜZELDİ”
Şarköy maçında kaçırdığı gollerle tribünlere saç yolduran Hakan Tice’ye de dikkat çeken Ekizoğlu, “Hakan Tice sakatlıktan tamamen kurtuldu. Geçen hafta çok pozisyona girdi fakat değerlendiremedi. Maç sonu da kendisi ile konuştuk ve ben kendisinden memnun olduğumu iletti. Sakatlıktan çıkan golcü gole aç bir şekilde oyun oynar Şarköy maçında böyle oldu. Bu hafta o istekli oyununu 3 golle süsledi.” dedi

Editör: TE Bilisim